Az Év Tervezett Lakó Projektje

Citizen Park

Adatlap megosztása

Cím: 1135 Budapest, Jász utca 36-40.

Ingatlan mérete: 12928 m²

Ingatlanfejlesztő

Whitefield Management Kft.

Rövid bemutatkozás

A 144 lakásos, 7 emeletes társasház tervezésekor a cél az volt, hogy mind a családosok, mind a párok, mind az egyedülállók otthonra találjanak nálunk. Minden lakás úgy került kialakításra, hogy könnyen mindenki a saját igényeihez tudja formálni őket, így 30-130 m2-ig, stúdiótól a kertes lakásokon keresztül a penthouse-ig minden típusú lakás megtalálható a házban.


A projekt különlegességét a házhoz tartozó 1600 m2-es parkosított belső kert és az abban kialakítandó játszótér adja, hiszen ritka, hogy ilyen nagyméretű, berendezett, és a lakóközösségnek átadott zöld felület tartozzon egy társasházhoz.


A ház a Béke tér, vagyis Angyalföld főterének a közvetlen közelében található, így szinte minden megtalálható a közelben, amire csak szükség lehet: óvoda, iskola, patika, orvosi rendelő, boltok, posta, bankok, stb. Mégis a lakók évezhetik az Angyalföldre jellemző már szinte kisvárosi nyugalmat.


A közlekedés is kiváló, a Lehel utcán keresztül könnyen elérhető a belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A környék különösen jól el van látva bicikliutakkal, így könnyen és biztonságosan megközelíthető Újpest, a Városliget, az Árpád hídon keresztül Buda, a Felső-rakparti bicikliúton keresztül pedig a Deák tér is.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• Kitűnő elhelyezkedés
• Saját park és játszótér
• Praktikus lakások
• Az igényes kialakítás és kitűnő elhelyezkedés ellenére is a könyékénél alacsonyabban tartott lakás árak