Nevezés

Az Év Property Management cége

CBRE Magyarország

Adatlap megosztása

Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A CBRE globális hátterére támaszkodva az ingatlankezelésen túlmutató, integrált (pl. könyveléssel egybekötött) szolgáltatásokat kínál partnereinek: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes - az üzemeltetés, bérbeadás, marketing, könyvelés és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő - megközelítéssel maximalizálja. A CBRE fenntarthatósági szempontok maximális figyelembevételével zöld üzemeltetési tevékenységet is ellát (BREEAM minősítéssel – BREEAM in management) és zöld épületet is menedzsel (BREEAM Excellent – Váci Greens C épület).
A szakma pozitív visszajelzéseként a CBRE csoport hatodik alkalommal lett az elsőszámú globális ingatlan-tanácsadó a Euromoney Real Estate Awards éves megmérettetésén. A magyar csapat munkájának elismeréseként szolgál 2015-ben az iroda.hu Az Év Irodája verseny során elnyert Az Év Property Management Cége díj, továbbá a magyar Asset Services csapatnak köszönhetően a CBRE Hungary-nek ítélt a CEEQA Awards Property Management Company of the Year 2016 díja.
Az ingatlanvagyon-kezelési üzletág által menedzselt két budapesti bevásárlóközpont rendszeresen részt vesz és szervez nagysikerű jótékonysági és CSR eseményeket. Ahogyan 2016-ban, úgy 2017-ben is a Campona bevásárlóközpont folytatta a kooperációt a XXII kerületi Család-és Gyermekjóléti központtal, mivel a XXII. kerületi Család-és Gyermekjóléti Központ lett a Campona bevásárlóközpont kedvezményezettje regionális szinten. Célunk, hogy olyan kampányokat szervezzünk, melyek mindig igazodhatnak a társadalmi felelősség vállalásunk célkitűzéseihez. Mindezek mellett, továbbra is támogatjuk a RÁTE egyesületet, valamint nyáron támogattuk a Piros Orr Bohócdoktrokat, karácsonykor pedig az Ökumenikus Segély szervezetet fogjuk, valamint a 22. kerület Polgármesteri Hivatala által indítványozott nagyszabású kerületi rendezvényeket, mint a Futafok, Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A CBRE az általa menedzselt portfoliót 2017-ben megduplázva immáron 500.000 m2-t üzemeltet. 20 épületben közel 900 bérlő igényeit látja el nemzetközi sztenderdek alapján.
Az üzletközpontok üzemeltetőjeként a CBRE, kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igények kielégítésére, a rohamosan változó fogyasztói szokásoknak eleget téve. A Pólus Bevásárlóközpont megújulása a CBRE sikertörténete is, amelyet nemcsak a növekvő mutatók igazolnak, hanem a vásárlóktól és az újonnan érkező nemzetközi bérlőktől kapott visszajelzések is: a bérlői forgalom 10%-kal nőtt az előző év azonos, januártól október végéig terjedő időszakához képest. 2017-ben közel 15 bérlő hosszabbította meg bérleti szerződét és LPP csoporthoz tartozó Reserved márka megnyitotta majd 1.800 m2-es üzletét. Ezen felül a kiadottság majd 100%. A Campona Bevásárlóközpontban szintén nő a forgalom és a bérbeadottság is – hasonlóan az üzemeltett ingatlanportfolió többi eleméhez, illetve dolgozunk a bevásárlóközpont felújításának előkészítésén.” A M7 CEREF 2016 végén vásárolta meg a paksi Atom Center és a budapesti Csillagvár bevásárlóközpontot, valamint a dunaharaszti ipari csarnokot. A brit ingatlanalap 2017 során újabb ingatlanokat szerzett meg, köztük a 62 ezer négyzetméteres Aerozone logisztikai központot Vecsésen, a 72 ezer négyzetméteres Eger Business Parkot és további hat logisztikai központot a budapesti agglomerációban és Pécsen. Az M7 CEREF így rövid időn belül mintegy negyedmillió négyzetméternyi kiskereskedelmi és ipari ingatlan tulajdonosa lett Magyarországon, amit kizárólagosan a CBRE kezel. A BREEAM Excellent minősítéssel rendelkező 28 500 m2 -es Dorottya Udvar kezelését 2017 második negyedévében, az 1 311 és 7 738 m2 -es Millenáris Avantgarde és Classic épületek kezelését 2017 harmadik negyedévében nyerte el a CBRE.