Nevezés

Az Év Tanácsadó Cége

CBRE Magyarország

Adatlap megosztása

Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Fortune 500 és S&P 500-as listáján is szereplő Los Angeles-i központú nemzetközi cég (leányvállalatait nem számítva) több, mint 75.000 embert foglalkoztat világszerte és 450 irodáján keresztül ingatlantulajdonosoknak, befektetőknek és bérlőknek egyaránt nyújt szolgáltatást.
A CBRE az egyetlen kereskedelmi ingatlan-tanácsadó cég, melyet a BusinessWeek egymás után háromszor az 50 „osztályában a legjobb” cég sorába választott és a Fortune kétszer is a 100 leggyorsabban növekvő vállalat közé sorolt. A Fortune 2017-es „legjobban megbecsült vállalatok” listáján ötödik alkalommal végzett a CBRE az élen a kereskedelmi ingatlanszolgáltatók és befektetési vállalatok között.
A Lipsey Company 14 alkalommal is a CBRE-t választotta a legjobb kereskedelmi ingatlan márkának. Emellett a cég már hatodik egymást követő évben bizonyult a világ legjobb ingatlan tanácsadójának a Euromoney ingatlanpiaci listáján.
A szakma pozitív visszajelzéseként a CBRE csoport hatodik alkalommal lett az elsőszámú globális ingatlan-tanácsadó a Euromoney Real Estate Awards éves megmérettetésén.

Az alábbi területeken tudunk komplex szolgáltatásokkal segíteni ügyfeleinknek:
-Ingatlankeresés
-Bérlőképviselet
-Tulajdonosképviselet
-Project Management
-Ingatlanvagyon-kezelés
-Ingatlanbefektetés
-Ingatlan értékbecslés
-Ingatlanpiaci elemzések
-Marketing és PR tanácsadás

Tudjon meg többet a cbre.hu weboldalon.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az elmúlt időszakban a CBRE Magyarország dinamikus növekedést mutatott mind árbevétel mind a szakértői létszám tekintetében. Ma már több, mint 80 ingatlanszakértő áll az ügyfelek rendelkezésére, illetve nem csak a létszámot, de a forgalmat is megtriplázta az elmúlt három év során, aminek köszönhetően jelenleg a leggyorsabban fejlődő ingatlantanácsadó vállalat az országban.
2017-ben a kiemelendő tranzakciók és ügyletek üzletágak alapján:
CAPITAL MARKETS: A CBRE egyértelműen piacvezető a Tőkepiacok terén 2017-ben a legnagyobb piaci részesedéssel, továbbá megközelítőleg az összes nagy ügylet lezárása is a CBRE-hoz kötődik. A CBRE vezényelte le a legnagyobb CEE portfólió eladását, amikor is a CPI Real Estate Group megvásárolta a CBRE GI CEE portfólióját 2017 elején több, mint 650 millió euróért. Ebben a portfolióban hét eszköz található Magyarországon.
A CBRE-hoz kötődik az évtized legnagyobb tranzakciója is 2017-ben az Aréna Pláza eladása 275 millió euróért. A West End Business Center 2017-es eladásával a CBRE-hoz fűződik a legnagyobb irodatranzakció is.
A CBRE Tőkepiaci csapata így 2017-ben több, mint 780 millió euró értékben zárt tranzakciókat, és további 140 millió euró még lezárásra vár az év vége előtt.
PROJEKTMENEDZSMENT:
A projekt menedzsment csapat 47 különböző megbízáson, projekten dolgozott 2017-ben, melyek közül kiemelkedik a Budapest Airport Zrt. mint beruházó képviseletében végzett projektmenedzsment szolgáltatás, a DHL csarnok fejlesztésével illetve az Airport Cargo projekt előkészítésével összefüggésben.
TANÁCSADÁS ÉS TRANZAKCIÓMENEDZSMENT: A CBRE integrált szolgáltatásokat nyújtó divíziója, amely magába foglalja az Iroda, Kiskereskedelem és Ipari üzletágakat.
TANÁCSADÁS ÉS TRANZAKCIÓMENEDZSMENT, KISKERESKEDELEM:
74 ügylet kötődik a CBRE Kiskereskedelmi csapatához 2017-ben, melynek értéke több, mint hatszázezer euró. A legjelentősebb ügylet az APF V Kft. high street ingatlanholding vállalat eladása, melynek részét képezi 15 High Street ingatlan a Váci utcától a Rákóczi útig, és melynek értéke meghaladja a 13 millió eurót.
TANÁCSADÁS ÉS TRANZAKCIÓMENEDZSMENT, IRODA:
2017 során bérlőképviseleti oldalon több, mint 10 000 m2-nyi tranzakciót támogattak, míg bérlőképviseleti oldalon 18 000 m2-nyi területen segítettek irodát találni. A legjelentősebb irodabérbeadás a Bartók Házba 9,300 m2-en hosszabító bizalmas ügyfél, a Balance Hallba 1550 m2-re beköltöző Colonnade és a Váci Greens B épületébe 2000 m2-re beköltöző Accenture.
TANÁCSADÁS ÉS TRANZAKCIÓMENEDZSMENT, IPARI:
Az Ipari és Logisztikai Csapat a 2017-es évben közel 150.000 m2 ipari és logisztikai épület tranzakciójában vett részt. Beleértve Budapest környéki és vidéki bérbeadási és eladási tranzakciókat, bérleti szerződés meghosszabbítását, továbbá egy Built-To-Suit projektet.