Az Év Property Management cége

CBRE Magyarország

Adatlap megosztása

Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Rövid bemutatkozás

Ingatlanvagyon-Kezelő csapatunk jelenleg közel 900,000 m2-nyi területet menedzsel, amivel piac vezetők vagyunk a kiskereskedelmi és irodai szektorokban. Díjnyertes csapatunk 80+ szakértő taggal büszkélkedhet. Üzletágunk 2014 óta szolgálja ki ügyfeleinket kiemelkedő nemzetközi színvonalon.


Részei vagyunk a CBRE globális hálózatának, a cégcsoportunk árbevétele tavaly 30,8 Milliárd dollár volt és jelenleg több, mint 115,000 munkavállalóval rendelkezünk, a világ több mint 100 országában. A Budapesti iroda egyike annak az 500 irodának, amely naponta többek között a Fortune 100 cégei közül legalább 95-nek nyújt szolgáltatásokat. Maga a cég pedig a Fortune 500-as listáján a 135. helyet foglalja el.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az egyik kiemelkedő globális és lokális célunk, hogy 2040-ig elérjük a nettó nulla károsanyag kibocsátás szintjét, mind a saját ingatlanjainkra, mind az ügyfeleink számára menedzselt 678 millió négyzetméternyi ingatlanon. Ez megelőzi a Párizsi Egyezmény által kitűzött célt 10 évvel, minek érdekében csatlakoztunk az Amazon és Global Optimism által alapított Climate Pledge kezdeményezéshez. Továbbá csatlakoztunk a Science Based Targets azon célkitűzéséhez, hogy az átlaghőmérséklet növekedése ne haladja meg a 1,5 Celsius fokot.


A kereskedelmi ingatlanpiac minden dimenziójában tevékenykedünk. A küldetésünk, hogy minden lehetőséget megvalósítsunk azokkal a vállalkozásokkal és emberekkel, akikkel együtt dolgozunk, annak érdekében, hogy a jövő ingatlanpiaci megoldásait hozzuk létre. Itthon 140 szakértő kollégánk segíti ügyfeleinket abban, hogy az ingatlanpiac állandóan változó, komplex világában tiszta és egyértelmű válaszokat kapjanak és, hogy megvalósítsuk lehetőségeiket minden dimenzióban.


Okok, amiért a díjra érdemes:


2023-ban új ügyfelekkel növeltük portfoliónkat, illetve a már meglévő ügyfeleinknél is további elemekkel bővültek a megbízásaink.
Az új ügyfeleink közé tartozik az Erste és egy globális bizalmas ügyfél, amely megbízások három új épületet és 56,451 m2-nyi új menedzselt területet jelentenek csapatunknak.


Az idei évtől új szolgáltatást is tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, mivel Ingatlanvagyon-Kezelő csapatunk már BREEAM In-Use minősítővel is rendelkezik.


Az alábbi eredményeinket szeretnénk bemutatni az idei évről.


Futureal együttműködés:
A Futureal Group-pal együttműködve csapatunk hat ingatlant menedzsel 126,000 m2-nyi területen. Ide tartoznak olyan ingatlanok, mint a BudapestOne az Etele Pláza és a Corvin Innovation Campus.


Adventum Tesco portfolió:
Csapatunk komplex ingatlan menedzsment feladatokért felel hat ingatlan esetében, ami 146,198 m2-nyi terület ebben a portfolióban. Az ingatlanok mindegyike különböző városokban helyezkedik el Magyarországon: Szeged, Budaörs, Székesfehérvár, Pécs, Sopron és Kecskemét. Ingatlankezelő szakértőink közül összesen tízen kezelik ezt a portfoliót. Csapatunk továbbá specialty leasing tevékenységeket is végez az Adventum portfoliójában található összes Tesco-n, amely 14 ingatlant foglal magába.


CA Immobilien Anlagen AG portfolió:
Ingatlanvagyon-Kezelő csapatunk látja el a CA Immobilien Anlagen AG (CA Immo) számára teljes irodai portfoliójának a kezelését 188,545m2nyi területen, összesen kilenc épületben.


Referenciák

Főbb ügyfeleinknek 2023-ban közel 900,000 négyzetméternyi területet menedzselünk.


Irodai ügyfeleink: Erste, Futureal, CA Immo, Al-Habtoor, Woodpecker, Prime Holdings Group, HIH
Invest Real Estate Austria GmbH.
Kiskereskedelemi ügyfeleink: Adventum, Futureal, Immofinanz, NEPI.