Az Év Irodája

Business Lease

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144

Átadás éve: 2023 Q3

Ingatlan mérete: 700 m²

Irodában dolgozók száma: 40

Bérlő cég: Business Lease Hungary Kft.

Irodabútor

Office Line Kft.

Tervezés / belsőépítészet

UPPER Design Studio

Világítástechnika

Pont Light Kft

Irodaszőnyeg, padló

Desso/Cera

Kivitelezés / Fitout

FITOUT ZRT.

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

signage design

Artistix

Rövid bemutatkozás

A Business Lease mobilitási megoldásokat kínál Európa-szerte. Az AutoBinck csoport tagja, több mint 100 éves múlttal, mint az európai mobilitási piac egyik kulcsszereplője. A Business Lease Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon van jelen és több mint 45 000 autót kezel.
A vállalati hitvallás határokat átívelve visszaköszön működésben, arculatban és csapatösszetételben egyaránt.
A magyar részleg egy kifejezetten fiatalos csapat, így maximálisan tudnak azonosulni a vállalati értékekkel és a Business Lease dinamikával. Ez a dinamika vezérelte a budapesti irodát abban, hogy székhelyüket egy új A kategóriás irodaházba helyezzék át, kihasználva a költözés adta lehetőséget, hogy egy valóban korszerű, funkcionális és inspiráló munkakörnyezetet alakítsanak ki.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Business Lease Hungary Kft. eltökélt, céltudatos vezetése valamint a Cushman&Wakefield és az UPPER Design Studio együttes csapata között egy nagyon hatékony és gördülékeny közös munka jött létre, amit a végeredmény is maximálisan tükröz.


A minden részletre kiterjedő, a kollégák aktív bevonásával történt professzionális igényfelmérést követően megkezdődött a belsőépítészeti tervezés, ahol elsődleges szempont volt a vállalat különböző funkció-igényeinek teljesítése a cég stratégiájával, arculatával és kommunikációjával összhangban.
Nem csak a recepció és ügyfél terek hangsúlyosak, a koncepciótervezés során kiemelt figyelmet kaptak a kollégák együttműködését és rekreációját szolgáló közösségi- és munkaterek.
A koncepció az arculati kézikönyv fő, visszatérő elemeiből építkezik, a végeredmény pedig önmagáért beszél: az enteriőr minden szeglete magában hordozza a Business Lease-t.
Minden apró részletben visszaköszönnek az arculati elemek és formák: az íves kialakítások nem csupán a kortárs belsőépítészeti trendek követése miatt jelennek meg; a világítótestek, a padlóburkolat, az álmennyezetek és íves sarkok a körökből és kapszula formákból álló arculati elemekre való reflektálás finom megjelenítése céljából lettek becsempészve az egyes felületekbe. Az arculati színek és az alkalmazott textúrák harmonikusak az enteriőrben; a különböző funkciójú terekben hol dinamikusak és karakteresek, máshol megnyugtató és otthonos érzetet keltenek.


Íme a recept egy kifogástalan iroda elkészítéséhez a nulladik ponttól kulcsátadásig: egy elkötelezett megbízó és egyértelmű igényei, alapos előkészítés, a projektmenedzser-, a tanácsadó- és a tervezőcsapat alapossága, valamint a kiemelkedő csapatmunka a kivitelezőkkel, beszállítókkal és szakemberekkel.


Tervezők

Belsőépítész tervező: Edvi Zsófia
Vezető belsőépítész tervező: Kiss Péter
Munkahely analízis és tanácsadás: Deák Adrienn
Látványtervezés: Hegedűs Péter Visuals
Grafikai tervezés és kivitelezés: Artistix
Generáltervezés: Fitout Zrt. / Viador Átrium Stúdió
Fotó: Hlinka Zsolt