Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Budapest ONE Business Park - Futureal

Adatlap megosztása

Cím: 1112 Budapest, Boldizsár út 1-3.

Ingatlanfejlesztő

Futureal

Tervezés / belsőépítészet

Mérték Group Zrt.

Rövid bemutatkozás

Az európai ingatlanpiacon is jelentős szereplőnek számító Futureal Csoport új fejlesztése a Budapest ONE Business Park. A 65,000 m2 bérelhető területű épületegyüttes Budapest „nyugati kapujánál”, Őrmezőn található, így lenyűgöző látványa fogadja majd az autóval, vagy vonattal Budapestre érkezőket. Az irodapark az Etele térre tervezett bevásárló-és szolgáltató központhoz, valamint a kelenföldi pályaudvarnál kialakítandó intermodális közlekedési csomóponthoz szorosan kapcsolódó területen helyezkedik el, mely részét képezi annak a nagyszabású városmegújítási programnak, amely Kelenföld és környékét érinti.


Nemcsak irodafejlesztést, de kiszolgáló kereskedelmi egységeket és rekreációs szolgáltatásokat is magában foglal. A bevásárlóközpontnak köszönhetően az összes szükséges szolgáltatás szinte karnyújtásnyira lesz a több ezer irodai alkalmazottnak. További erőssége a területnek a csomópont kiváló közlekedése, hiszen a metrón kívül villamosok, távolsági buszok és az elővárosi vonatok is megállnak itt.


Kiváló elhelyezkedéséből és könnyű megközelíthetőségéből adódóan ideális helyszín mind Budapestről , mind a nyugat- magyarországi régióból érkezők (Érd, Tatabánya, Székesfehérvár, stb.) számára autóval vagy tömegközlekedéssel egyaránt.


Budapest új, ikonikus épületének várható befejezése 2018 év végére datálható.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Budapest ONE különleges épülettömbje látványra egységes egészet alkot majd, de felépítése külön ütemekben is kivitelezhető.
Egyedülálló építészeti formavilágával az irodapiac igazi különlegessége lesz, vonzó és inspiráló környezetet biztosít majd bérlői számára, a legjobb munkatársak megszerzése és megtartása érdekében. Az emberközpontú munkakörnyezet megteremtésével - fókuszban az ideális helyszínkiválasztás és a kapcsolódó modern szolgáltatások összhangjával - eredményesen fokozható a termelékenység és erősíthető a közösségi szellem.


A 4 külön közlekedő magnak, valamint a legújabb irodakialakítási trend, a tevékenység alapú munkavégzést támogató struktúrának köszönhetően az irodakomplexum leendő bérlőinek sokkal nagyobb mozgástere lesz bérleményeik méretének és funkcionalitásának szabad alakítására, mint a más irodaházakban.


A Budapest ONE-ban számos, az itt dolgozók kényelmét szolgáló funkció kerül kialakításra: zöld teraszok és tetőkertek, több oldalról nyitott, éttermek, üzletek és szolgáltatók helyiségeit magába foglaló belső kert, elektromos autó töltőállomás, biciklitároló és hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségek, tágas, világos közösségi terek.


A fejlesztő a szabadidő sportról sem feledkezett meg, sky fitness és egy tetőtéri futópálya biztosítja az ott dolgozók aktív kikapcsolódását.


A ház különlegessége, hogy aktív technológiák nélkül kizárólag az építészeti kialakítással (dizájn, forma, felületek) is már a zöld kategóriába sorolható, köszönhetően a Mérték Group Zrt. által Magyarországon először alkalmazott parametrikus design és környezettudatos tervezés összekapcsolásának. Ez elsősorban a optimalizált benapozottságnak, a traktus mélységnek, és a hatalmas belső és nyitott köztérnek köszönhető.


A Budapest One a legmagasabb besorolást célozza meg a zöld és energetikai minősítésben.


A Budapest One Business Park-ról készült filmet itt tekintheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=XNunSoMUDVI&feature=youtu.be