Nevezés

Az Év Tervezett Lakó Projektje

BudaPart Otthonok L

Adatlap megosztása

Cím: 1117 ,

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Kivitelezés / Fitout

Market Építő Zrt.

Ingatlanfejlesztő

Property Market Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Óbuda Group

Rövid bemutatkozás

A BudaParton valódi nagyvárosi életérzést kínálunk, ahol a természet közelségéért nem kell lemondanod a kedvenc kávézód közelségéről sem.

Legújabb lakóépületünk a Duna mellett, a Lágymányosi-öböl partján épül a főváros legújabb és legzöldebb városnegyedében, ahol panorámás, az öbölre vagy a budai helyekre néző otthonokat is kínálunk.

A BudaPart Otthonok 'L' lakóépületben a modern építészeti megoldások találkoznak az innovatív épületgépészettel és épülettechnológiával, úgy, hogy közben tökéletesen illeszkednek a városnegyed kialakult arculatához. A lakóház formavilága egyedi karakterrel rendelkezik, ami 18 emeleten kínál teraszos otthonokat.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A lakáspiacot tekintve a XI. kerület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították, hogy „ válságállóak ”, emellett pedig az elmúlt években átlag feletti értéknövekedést értek el.

Budapesten belül Újbudán van jelenleg a legnagyobb értékesítési volumen az új lakásokat tekintve és ez a trend még hosszabb távúnak ígérkezik.

Egy budaparti lakás ráadásul több szempontból is kifizetődő befektetés: az egyetemek közelségében épülő beruházás a több mint tíz éves fejlesztés végére komplex szolgáltatás mixet nyújt majd, így az infrastruktúrának és a Kopaszi-gát természeti adottságainak köszönhetően mindinkább a XI. kerület vonzó kikapcsolódási központjává válik.