Az Év Irodája Szakmai díj

Brown-Forman

Adatlap megosztása

Cím: 1033 Budapest, Polgár 8-10.

Átadás éve: 2019 Q4

Ingatlan mérete: 137 m²

Irodában dolgozók száma: 5

Bérlő cég: B-F Hungary Kft.

Irodabútor

Neudoerfler

Projektmenedzsment

We Are Reklámügynökség Kft.

Marketing ügynökség

We Are Reklámügynökség Kft.

Kivitelezés / Fitout

Torter e-Design Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Torter e-Design Kft.

Irodabútor

Feydom

Rövid bemutatkozás

A sokak által ismert és kedvelt Jack Daniel’s, Finlandia, El Jimador italokat gyártó Brown-Forman magyarországi csapata 2019-ben új irodába költözött. Számos szempontot figyelembe véve, a cég új otthona végül a Flórián Udvarban található 137 nm-es helyiség lett. A választott épületben sok a természetes fény és a parkosított környezet, az óbudai elhelyezkedés pedig a legtöbb kolléga számára is ideális.


Az új iroda kialakításánál a We Are Reklámügynökség szorosan együttműködött a Brown-Forman globális iroda csapatával, hogy a végeredmény mindenben megfeleljen a cég magas nemzetközi design és térkialakítási standardjeinek.


A térszervezés és kialakítás tekintetében az alábbi igények merültek fel:
• 4 munkaállomásos központi terület,
• munkaállomás egy külön helyiségben, de mégis szorosan csatlakozva a központi területhez,
• pihenőrész,
• 10 fős tárgyalóhelyiség,
• multifunkciós recepciós pult, ami a cég tevékenységéhez illeszkedően valódi, működő bárpultként is használható mixer-tréningek alkalmával,
• valamint egy szerverhelyiség.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Szerethető
A kialakításnál és a design megalkotásánál fontos szempont volt, hogy a „hagyományos” irodai hangulat helyett stílusos, élettér-szerű, a cég arculatának megfelelő legyen a végeredmény


Otthonos
A kialakításnál az iroda többek között új fali és padló burkolatokat kapott, valamint egyedileg tervezett és gyártott bútorok járulnak hozzá ahhoz, hogy olyan tér alakulhasson ki, amelyben a kollégák örömmel dolgozhatnak.


Élhető
A berendezés mellett a kialakítás során fontos szempont volt, hogy minden teret minél több természetes fény világítson be, de egyúttal mégis legyen a helyiségeknek egy mérsékelt intimitása.


Önazonos
Anyaghasználatban, illetve dekorációs elemekben visszaköszönnek a forgalmazott márkák, valamint azok sajátos arculati jegyei.


Rengeteg közös munkával és együtt-gondolkodással egy olyan iroda született meg, ami hangulatában messzemenőkig feledteti a klasszikus irodai hangulatot, funkcionalitásában és designjában pedig maximálisan megfelel a cég és a munkatársak igényeinek.