Az Év Nagyvállalati Irodája

Bluebird International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 23-27. B.ép. 1.em

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 638 m²

Irodában dolgozók száma: 55

Bérlő cég: Bluebird International Zrt.

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Capstone Management Kft.

Design & Build

Capstone Management Kft.

Fotók

Capstone Management Kft.

Technológia és innováció

Streamnet Zrt.

Kivitelezés / Fitout

FITOUT ZRT.

Ingatlantanácsadás

Offie

IT üzemeltetés

Karbanet-IT Solutions Kft.

Rövid bemutatkozás

A H2Offices előcsarnokára nézô függőfolyosón áthaladva egy olyan munkaterületre léphet be, amely a fenntarthatósággal harmonizáló modern dizájn megtestesítője. A Bluebird irodája ebben az elismert komplexumban tükrözi ezt az etoszt. A nagyméretű ablakokon keresztül természetes fény árad be, nyugodt ragyogásban fürdetve a belső teret. Ezt tovább hangsúlyozza az ergonomikus bútorok élénk kék színe, amely a produktív és egészséges munkakörnyezet alapját képezi. A dolgozók jólléte és kreativitása iránti elkötelezettség érezhető, zökkenőmentesen illeszkedik a zöld, élő falakhoz, amelyek tükrözik az épület LEED Platinum fenntarthatósági minősítését. A Bluebird helyisége nem csupán egy munkahely, hanem egy virágzó kultúra bizonyítéka, amelyet olyan egyedi funkciók erősítenek, mint a koktélbár és az otthonos konyha - a kapcsolat és a közösség csomópontjai. A Bluebird irodájának minden elemét gondosan összeállítottuk, hogy elősegítsük az összetartozás érzését, és fokozzuk a munkahelyi élményt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Bluebird H2Offices komplexumban található irodájában minden elem gondosan átgondolt, amely a munka és a magánélet integrációjának trendhez illô megközelítését példázza. A dolgozók jólléte iránti elkötelezettség már akkor érezhető, amikor az ember átlépi a függőfolyosó küszöbét. A Bluebird tere több mint egy iroda - ez egy szentély, ahol a professzionalizmus találkozik a kényelemmel, és a modernitás keveredik a dolgozók elégedettségével.


A tervezési filozófia azon a meggyőződésen alapul, hogy az alkalmazottak környezete közvetlenül befolyásolja kreativitásukat, termelékenységüket és általános komfortérzetüket. Az ergonomikus bútorokkal és a természetes fényt kiegészítő, nyugtató kék színpalettával az iroda nyugodt, mégis ösztönző környezetet kínál, amely egyaránt elősegíti a közös projekteket és az elmélyült, koncentrált munkát. A bútorok minősége nem csupán az esztétikai preferenciákról szól, hanem a csapat minden egyes tagjának fizikai egészségébe és kényelmébe való befektetésről.


A munkaterület központi eleme az alkalmazkodóképesség amely különböző munkastílusok gyakorlását teszi lehetővé. Ez a folyamatosság elengedhetetlen a modern, dinamikus munkafolyamatok szempontjából, hiszen a különböző igényeknek is megfelel az ötletelésektől a koncentrált egyéni munka időszakáig.


A Bluebird irodában egyedülálló a kivételes koktélbár és a méretes konyha, amelyek nem csupán kényelmi szolgáltatásként, hanem az iroda társasági életének szíveként is szolgálnak. Ezek az interakció és az ünneplés élénk központjaiként szolgálnak, bemutatva a Bluebird felfogását, miszerint a nagyszerű munkahely egyben a közösség és az élvezetek helye is. Az ezekben a helyiségekben keletkező energia és pezsgés jelentősen hozzájárul az iroda légköréhez, így nem csak egy olyan hely, ahol dolgozni lehet, hanem ahol virágozni lehet.


A H2Offices épület jelentősen hozzájárul ehhez a hangulathoz, LEED Platinum minősítésével pedig a fenntarthatóság és a környezeti felelősségvállalás iránti közös elkötelezettséget hangsúlyozza. Az olyan funkciók, mint a Bluebird irodájában található biofília nemcsak a teret élénkítik, hanem a levegő minőségét és a mentális egészséget is javítják, csendben ápolva a benne dolgozó munkaerőt.


Az iroda technológiai integrációja finom, mégis erőteljes, biztosítva a zökkenőmentes összeköttetést anélkül, hogy megzavarná a tér organikus hangulatát. A nagysebességű internet, a kifinomult konferencia-berendezések és az intelligens környezeti vezérlők támogatják a Bluebird előremutató munkastílusát, miközben nem feltűnőek, megőrizve az irodát meghatározó nyugalmat és összpontosítást.


A Bluebird alkalmazottai a saját helyiségükön túl a H2Offices tágabb környezetéből is profitálhatnak, amelynek szolgáltatásai a munka és a magánélet egyensúlyának holisztikus megközelítését támogatják. A fitneszközpontok, a közös szabadtéri terek és a különféle wellness-szolgáltatások nem csupán kényelmi szolgáltatások, hanem a Bluebird és a H2Offices által közösen támogatott kultúra alapvető elemei.


A Bluebird irodahelyiségei az elképzelésükről tanúskodnak - egy olyan hely, ahol a munkatársak elégedettsége a legfontosabb, ahol az innovációt ápolják, és ahol a környezeti fenntarthatóság gyakorlott etosz. Azzal, hogy ezt az irodát jelöltük "Az Év Irodája" díjra, nemcsak a helyiség kivételes kialakítását és funkcionalitását ismerjük el, hanem a Bluebird mélyen gyökerező elkötelezettségét is, hogy olyan munkahelyet hozzon létre, amely valóban menedéket nyújt a dolgozók számára. Ez az iroda a jövő mércéje, szimbóluma annak, hogy mit jelent a hagyományoson túllépni, és olyan környezetet teremteni, amely nem csak a dolgozók igényeinek felel meg, hanem előre látja azokat, és velük együtt fejlődik.


Tervezők

Capstone, Bluebird