Az Év Irodája

BlanCargo Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Révész utca 27

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 240 m²

Irodában dolgozók száma: 17

Rövid bemutatkozás

A BlanCargo Kft. 2018-ban alakult, 100% magyar tulajdonban lévő cég. Teljeskörű szállítmányozási szolgáltatással (légi- tengeri, vasúti-, közúti- szállítmányozás) és külkereskedelmi képviselettel foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég. Cégünk az autóiparban, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban és a kiskereskedelem számos területén lát el nemzetközi logisztikai feladatokat. Kiterjedt ügynöki hálózatunknak köszönhetően ügyfeleink cégünkön keresztül olyan partnerekkel dolgozhatnak együtt, akik rendelkeznek a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy az előttük álló logisztikai feladatokat az elvárható legmagasabb színvonalon és biztonsággal végezzék el. Célunk, hogy ügyfeleink igazán azt érezhessék, hogy a szállítmányuk biztonságban van. A BlanCargo 2023 szeptemberében költözött új irodába.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A modern irodai trendek és ergonómiai követelmények figyelembevételével olyan munkakörnyezet kialakítására törekedtünk, amely szervesen illeszkedik az ingatlan stílusába és mégis magán hordozza a BlanCargo személyiségjegyeit.


Az új iroda egy védett ipari épületből átalakított irodaházba, a River Loft Lakó- és Irodaépületbe költözött. Az 1914-ben épült épületet 2004-ben felújították, de stílusában még ma is őrzi az eredeti gyári hangulatot, amit a belső téglafalak és falon kívül futó, látható vezetékek adnak. A kialakított enteriőrben a környezet inspirálta ipari stílus alkalmazása mellett a légi- és vízi szállítmányozás elemei is megjelennek, mint pl. a nagy méretű, konténer oldalfalra utaló, egyedi előszobafal, az étkezőbe beépített eredeti konténer ajtó, vagy az irodában található repülőgép légcsavarok. Már meglévő egyedi repülőgép makettek és LEGO modellek is helyet kaptak a polcokon, amivel még személyesebbé tettük az irodát. Az átépítés során különösen nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő megvilágítás és akusztika kialakítására is. Akusztikus falburkolatok és egyéb elemek alkalmazásával akusztikailag megfelelő, kellemes munkakörnyezetet sikerült teremteni az összenyitott terek ellenére is. Az összképet a sok zöld növény teszi még hívogatóbbá. Összességében egy igényes, stílusos, kellemes munkakörnyezetet sikerült kialakítani.


Tervezők

Zsoldos Andrea