Az Év Kivitelező Cége

Bernecker Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 109.

Rövid bemutatkozás

A Bernecker Zrt. egy több, mint 23 éve alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő építőipari vállalat, amely különleges módon a magasépítési minden területén (iroda, lakó, szálloda, retail, ipari) széles körű tapasztalattal rendelkező szakembereinek köszönhetően jelentős sikereket tudhat magáénak.


Mára a portfólió részeként 4 különböző nemzetközi szállodai brand mintegy 600 szobájának megvalósításában, több, mint 1000 lakóingatlan kivitelezésében, a GOBUDA Mall (korábban Eurocenter) bevásárlóközpont rekonstrukciójában, a Liberty Irodaház megvalósításában, és olyan egyedi projektekben, mint a Wizz Air szimulátor központja, átfogó szakmai tapasztalatot szerzett.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az elmúlt 5 évben kiemelkedő szakmai fejlődés kísérte a vállalat életét, évről évre egyre nagyobb kihívást jelentő feladatok megvalósításában vehettünk részt.


Elhivatott, lendületes, tapasztalt szakembereinkkel a folytonosságra építünk.
Büszkék vagyunk rá, hogy a már több mint 20 éve összetartó “core” csapat mellé felzárkózott a következő generáció, akik közel 10 éve velünk tartanak és hasonló módon képviselik alapértékeinket, hogy valódi értéket teremtsenek megbízóink számára. A minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az adott szóra, a megbízhatóságra, illetve a konstruktív személyes kapcsolatra.


Már a 2022-es évünk is jelentős mérföldkőnek számított életünkben, amikor rekord idő – mindössze 10 hónap – alatt átadtuk a több mint 40.000 m2 méretű GOBUDA MALL bevásárlóközpont épületét, amely teljes átalakításon esett át.


A 2023-as évben, tovább emelve a tétet határidőre átadtuk:  • A LIBERTY irodaház S&C munkáit, ahol több mint 60.000 épített négyzetméteren dolgoztunk

  • A Parkwest lakóprojekt 2. ütemének 234 lakását, mintegy 27.000 négyzetmétert beépítve (2 hónappal határidő előtt)

  • Az ACCOR szállodalánc Tribe és Ibis márka standardjeinek megfelelve az IBIS TRIBE BUDAPEST STADIUM projektet 332 szállodai szobával, étteremmel, skybarral, közel 12.000 négyzetméteren


Büszkék vagyunk rá, hogy minden esetben a beruházókkal szoros együttműködésben, közös erőfeszítéssel, az általuk elvárt minőségben és határidőre sikerült a projekteket megvalósítani.


Jövőbe vetett hitünk töretlen, továbbra is a magas szakmai presztízst és fejlődési lehetőséget keressük Megbízóinkkal való partneri együttműködéseinkben, melynek során velük közösen teremtünk értéket.