Nevezés

Az Év Facility Management Cége

ATALIAN Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1116 Budapest, Temesvár u. 20/b

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az ATALIAN Global Services egy független francia csoport, Európa egyik vezető globális szolgáltatója.  Csoportunk 125 000 munkavállalója nap mint nap azon dolgozik, hogy az ügyfeleink elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.  Világ szinten már több mint 32 000 ügyfél szavazott bizalmat az ATALIAN-nak, amelynek köszönhetően a csoportunk éves árbevétele meghaladta a 3 milliárd eurót (pro forma 2017). Az ATALIAN több mint 70 éve az FM szolgáltatások elismert szakértője, jelenleg 4 kontinens 33 országában nyújt minőségi szolgáltatásokat. Szaktudásunkat napi szinten kamatoztatjuk Ügyfeleinknél számos szolgáltatási területen.
Az ATALIAN 2008 óta van jelen Magyarországon. Számos műszaki üzemeltetéssel, takarítással és vagyonvédelmi szolgáltatással foglalkozó cég akvizíciójával meghatározó szereplővé vált az integrált facility management szegmensben.
Főbb tevékenységeink: takarítás, vagyonvédelem és kertészeti szolgáltatások valamint a műszaki üzemeltetés és karbantartás számos hazai épületben megtalálhatóak, így pl.: A kategóriás irodaházak, kereskedelmi központok (bevásárlóközpontok és kisebb üzlethelyiségek), logisztikai központok és ipari épületek.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2018 a megújulás éve volt: szakmai vezetőkből delegált igazgatótanácsot hoztunk létre
a professzionális működés érdekében, valamint a nemzetközi SERVEST csoportal történő összeolvadásnak köszönhetően, cégcsoportunk hazai szinten a Getronics Kft-vel erősödött.
2018-ban 14 új megbízással bővült a portfóliónk, amely több mint 10%-os árbevétel növekedést eredményezett és a szolgáltatott terület mérete így 3,5 millió négyzetméterre bővült. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2018-as évben több nagy nemzetközi cég szavazott bizalmat számunkra. Továbbra is arra törekszünk, hogy a jövőben a "for a better performance" nemzetközi szlogen az ATALIAN Zrt. hazai környezetében is a minőségi szolgáltatást képviselje.
Büszkék vagyunk arra, hogy stabil nemzetközi háttérrel, országos lefedettséggel, széles hatókörű felelősségbiztosítással, illetve biztos és eredménydús szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mindemellett magunk mellett tudhatunk megbízható referenciákat, stabil állományt a felső, valamint a közép managementben, illetve ellenőrzési rendszert. Nagy hangsúlyt fektetünk az innovációs eszközökre, illetve technikáink korszerű fejlesztésére.
Az ATALIAN Zrt. elkötelezett ügyfelei elvárásainak magas szintű kielégítésére, melyet engedmények ellenében is tudunk biztosítani (a compliance szabályzatunk keretein belül).
Legfőbb célkitűzésünk az ügyfeleinkkel hosszútávú stratégiai partnerséget kialakítani, melynek keretén belül integrált létesítményüzemeltetési szolgáltatásokat tudunk nyújtani, biztosítva ezzel one face to the costumer model-t, valamennyi szolgáltatásra vonatkozóan.
• Integrált multi-business szakértelem
• A nemzetközi cégcsoport erőssége és a független hazai cég flexibilitása
• Vállalkozószellemű cégkultúra, pragmatizmus és ügyfél-központúság
• Erős és elismert elköteleződés a Vállalati és Társadalmi Felelősségvállalás iránt (CSR)