Az Év Irodája

AmRest Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 748 m²

Irodában dolgozók száma: 140

Bérlő cég: AmRest Kft.

Irodabútor

Office Line Kft.

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

Üzemeltetés

CPI Property

Kivitelezés / Fitout

FITOUT ZRT.

Fotók

Tamási Viktória

Rövid bemutatkozás

Több mint 45 000 emberünk van a világ 21 országában. Globális vállalat vagyunk, amelyet globális cél vezérel, és szilárd meggyőződésünk, hogy szolgáltatásunk kiválósága az emberek szívének elnyerésének módja.
Az 1993-ban alapított cég ma Európa egyik legnagyobb éttermi szolgáltatója, Kínában pedig jelentős vendéglátóipari szereplők vagyunk. A sushitól a hamburgerekig, az éttermektől a virtuális márkáinkig törekszünk arra, hogy kivételes kiszolgálást és termékeink ízét megfizethető áron biztosítsuk vendégeinknek szerte a világon.
A sikerünk titka a szolgáltatásaink minőségében rejlik.
Üzleti modellünk egy nagyszerű vezetői csapaton alapul, amely fenntartható márkákat épít. Hiszünk abban, hogy a több márkát magában foglaló éttermi tevékenységek erős portfóliója, a franchise hálózat, a jól integrált ellátási rendszer, valamint az innovatív digitális és szállítási megoldások tartós értéket teremtenek valamennyi érdekelt fél számára, és hosszú távú fenntartható növekedést biztosítanak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az AmRest iroda ideköltözése annak idején kb. 5 évvel ezelőtt elég gyors lefolyású kellett, hogy legyen. Azóta is ezen a helyen maradtak és szerettek volna egy otthonosabb, jobban kihasznált környezetet, ahol kellemesebben telnek a munkaórák.
Tervezés kezdetekor egy "face-lifting" volt a kiindulás de végül egy teljes, nagyobb léptékű átalakításon ment át az iroda. A meglévő tereket újra gondoltuk, így funkcionálisabbá tettük. A brand színeit felhasználva lettek az anyagok is kiválasztva a természetes lesztisztultságot megtartva.


Tervezők

Pivot270