Az Év Feltörekvő Ingatlanpiaci Vállata

108 Agency Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1122 Budapest, Ráth György utca 56.

Bérlő cég: Prologis Hungary, Panattoni, CTP, GLP, VGP, WING, Faedra Group, Helloparks, Biggeorge, Logicor

Rövid bemutatkozás

A 108 Agency Hungary egy dinamikusan fejlődő, teljeskörű professzionális tanácsadással foglalkozó nemzetközi hátterű kereskedelmi ingatlantanácsadó cég. 14 éve jelent meg a nemzetközi piacon, amelynek az évek során egyre ismertebb szereplőjévé vált. Ez alatt az idő alatt nemcsak bővült és más országban is megjelent a cég, hanem a kereskedelmi ingatlan piacon jelentős sikereket ért el.
Magyarországon 2020-óta van jelen boutique ügynökségünk. Az eltelt pár év alatt a hazai ipari, fejlesztési és logisztikai ingatlanpiacnak egyik vezető szereplőjévé váltunk köszönhetően a nemzetközi háttérnek, a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáknak és a piaci trendek állandó nyomon követésének.
Büszkék vagyunk a folyamatosan bővülő csapatunkra, a minden szegmenset képviselő ügyfélkörünkre, az új és kizárólagos megbízásainkra, valamint a 2023-ban közreműködésünk által bérbeadott 100 000 nm-re.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Hasonlóan a kezdeti évekhez 2023-ban is sikeres évet zárunk, és a piaci részesedésünk folyamatosan növeltük. Elégedettek vagyunk a kitűzött céljaink megvalósításával és az ügyfeleinknek nyújtott minőségi munkánkkal. Az ipari ingatlan piac szinte minden területén sikereket értünk el, pl. telekakvizíció, bérleti szerződések megkötése/ hosszabbítása, új terület bérbeadás, illetve tőkepiaci tranzakciók. Fontosabb hazai és nemzetközi üzleti partnereink voltak a Prologis Hungary, Panattoni, CTP, GLP, VGP, WING, Faedra Group, Helloparks, Biggeorge, Logicor. Igyekszünk maximális szakmai hozzáértéssel és ügyfélközpontú közelítéssel megbízhatóan kezelni az összes projektünket, ügyfelünket, amelynek eredményeként egyedi és kölcsönös bizalmon alapuló együttműködések valósulnak meg.


Aktív közreműködésünkkel a könnyűipari és logisztikai célokra alkalmas 16 500 négyzetméter alapterületű Faedra 22 egy éven belül teljes egészében bérlőkre talált, valamint a vállalkozások számára komplex ingatlanmegoldásokat nyújtó LogiCube Park első üteme is hasonlóan sikeres volt. Most a második ütem van célkeresztben. Ezekben a projektetekben a beruházó kizárólagos partnerei voltunk.


Komplex piaci tudásunknak köszönhetően évről évre növekszik ismertségünk és elismertségünk a bérbeadók és partnerek körében.


Az ügynöki piacon – mind a megvalósult bérlő képviseleti tranzakciók, mind a bérbeadói együttműködések alapján – jelentős, éves 10%-os piaci részesedést értünk el 2023-ban a keresleti oldal közvetítésében, annak ellenére, hogy egyelőre nem tartozunk a nagy vállalatok közé.


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

Apró cégként indultak, hiszen összesen hárman álltak össze, viszont egy óriási fejlődésen mentek keresztül. Nagyon széles a portfólió, ahol tevékenykednek: capital market, tranzakció, bérbeadás és logisztika is. A raktárbébeadásuk is hatalmasat növekedett, jelenleg kb. a 2. helyen állnak az összes bérbeadó közül Magyarországon.