Irodabútor

Office and Lockers Kft

Csatlakoznék szolgáltatóként

Kapcsolat

Cím: 1095 Budapest
Soroksári út 51
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

Az Office and Lockers Kft létrehozását az irodai környezetben bekövetkező jelentős változások generálták 2020-ban.
A home office és a flexibilis munkahelyek nagy arányú térnyerése új kialakítást, új gondolkodást igényel a munkaterekben.
Cégünk az irodabútor forgalmazás mellett NFC technológiával működő szekrényzárakat telepít irodai vagy öltözőszekrényekbe.
Komplett megoldásokat kínálunk a záraktól a kezelő szoftverekig akár bérleti konstrukcióban is. Igény esetén kialakított rendszerek kezelését, felügyeletét is vállaljuk.
Az irodai felhasználás mellett a Gantner megbízható elektronikus zárjait kínáljuk oktatási intézményekbe, wellness és fitness létesítményekbe.
A Gantner az RFID / NFC technológián alapuló elektronikus bútorzárak területén piacvezető Európában.
A Gantner zárral szerelt lockerek, szekrények kártyával, egyéb adathordozókkal vagy akár mobiltelefonnal is nyithatók-zárhatók. A cég hardver- és szoftver fejlesztéssel foglalkozik, termékeit világszerte használják oktatási és egészségügyi intézményekben, valamint nagylétszámú irodákban.
Főbb beszállítóink:
Sedus
MDD
Profim
Frezza
GantnerA shared desking irodák elterjedésével az asztal alatti fiókos tárolók megszűnnek, helyüket átveszik a lockerek, ahol a dolgozók el tudják helyezni a személyes tárgyaikat, vagy irodai eszközeiket rövidebb, vagy akár hosszabb időre is. Amennyiben a bérlők szeretnének megtakarítást elérni a négyzetméteren és a beépített bútorokon, felesleges annyi szekrényt gyártatni, amennyi a létszám, elég az asztaloknak megfelelő darabszámot biztosítani. Ebben az esetben nem lesznek dedikált szekrények, hanem azokat is megosztva tudják használni a dolgozók az asztalokhoz hasonlóan. Fizikai kulcsokkal ez megoldhatatlan, a számzáras szekrény sem nyújt kényelmes, modern iroda környezethez méltó megoldást. A meglévő belépőkártyával nyitható és zárható zárakkal tudjuk biztosítani ezt a fajta tárolási lehetőséget ezáltal egy plusz felhasználói élményt nyújtva a munkavállalóknak.

Záraink telepíthetők hálózat nélküli elemes tápellátással, vagy hálózatba kötve egy online felületen keresztül kezelve a rendszert.