Az Év Kivitelező Cége

UNI-INVEST KFT

Adatlap megosztása

Cím: 1184 Budapest, Teleki utca 19-21.

Rövid bemutatkozás

„DOLGOZNI NEM LEHET ÖNCÉL. DOLGOZNI CSAK ÚGY ÉRDEMES, HA AZ EMBER ALKOT VALAMIT.” Márai Sándor gondolatai által vezérelve több, mint 30 éve végezzük tevékenységünket, mint generálkivitelező.
Foglalkozunk épületek teljes felújításával, rekonstrukcióval, irodaházak építésével, hotelek felújításával, de hozzánk legközelebb a bankok épületeinek kivitelezése, belsőépítészeti átalakításai állnak.

Az UNI-INVEST Kft-nél www.uni-invest.hu büszkék vagyunk arra, hogy széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk minden ügyfelünk számára. Vállalatunk minden esetben kiemelkedő minőséget nyújt, és próbál megfelelni a legmagasabb építőipari elvárásoknak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az alkotás szépsége és szenvedélye cégünk motiváló ereje. Több száz átadott létesítmény - meghitt családi otthon, ipari létesítmény, vagy éppen embertársainkat szolgáló közintézmény átadására méltán büszkék vagyunk.
Egy épület tervezése és kivitelezése felelősségteljes tevékenység. Cégünk múltja és tapasztalata biztosítja a minőséget, melyet szakképzett, rutinos építész kollégáink garantálnak. Magasan kvalifikált mérnökök dolgoznak az előkészítési és a lebonyolítási munkafolyamatokon. Tisztességes és megbízható munkavégzésünk záloga a biztos pénzügyi háttér, a kimagasló személyi és tárgyi erőforrásaink. A körültekintő kivitelezés eredményeként épületeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és előírásoknak.


Nem a lakberendezéshez, hanem a terekhez értünk, amiket kívül-belül formálunk, így óhatatlanul elmosódik a határ kint és bent között. Közben fontosnak tartjuk, hogy a tér tükrözze a használóját. És hisszük, hogy a kimunkált térkapcsolatok a megfelelő anyagba öntve - amit megérinteni éppúgy jó, mint amennyire kellemes a szemnek - tökéletes hátteret biztosítanak. Fontosnak tartjuk, hogy a megbízóink igényeinek legpontosabb ismerőiként a projekteket a megvalósulás végéig támogassuk. Hiszen még precíz és jól kidolgozott tervek mellett is sok helyszíni kérdés merülhet fel, amiben megfelelő háttérismeret vagy szakmai támogatás nélkül nehéz döntést hozni. Így a tervezői művezetésen túl, a saját terveinknél műszaki ellenőri feladatokat is vállalunk, hogy valóban a megálmodott minőségben készüljön el az épület.


Legújabb büszkeségünk az „újonnan elkészült METTRIN Rendezvényközpont, a Bánki-tó partján „egy lenyűgöző és modern alkotás, amely már a megközelítés pillanatában magával ragadja a látogatókat.
Az organikus és modern összhangja lenyűgöző. Az organikus elemek a környezettel való harmonikus egyesülést sugallják, míg a modern vonalak és formák az épület progresszivitását és időtállóságát hangsúlyozzák. Az épület elrendezése és tervezése optimális térkihasználást biztosít, miközben a panorámás kilátásokkal megteremti az ideális környezetet bármely rendezvény számára.” (az építész gondolatai.)


A METTRIN Rendezvényközpont nem gigantikus, többszintes nagyságával, hanem egészen különleges építészeti és belsőépítészeti megoldásaival tűnik ki minden eddigi munkáink közül. A mocsaras, ingoványos talaj cölöpözési munkái, az épület tetőformája, a kiemelkedő zenei hangzást biztosító belsőépítészeti munkák és még számtalan, az építés folyamán felmerült technikai kérdés tette különlegessé ezt a kivitelezést.

Elsődleges szempont a környezet és a tó védelme, a természetes anyagok felhasználása, a legmodernebb műszaki, technikai megoldásokkal történő építés és hosszútávú üzemeltetés megvalósítása volt.
A megújuló energiával történő energiafelhasználás, napelemes rendszer, hőszivattyús hűtés- fűtés rendszer, átszellőztetett homlokzati rendszer kiépítésével a METTRIN Rendezvényközpont, az AMETIS Étterem energetikailag ”zöld” besorolású épületek, melyeket a fúrt kúttal, szakszerű, víztakarékos automata öntözőrendszerrel ellátott FOGADOM Park” harmonikus egységben ölel körbe.


Rendkívül fontos, hogy közösségeket alkossunk, hogy legyenek közösséget képző helyeink!


A tervszerű gondolkodás, a jó gazdálkodás, a lehetőségekkel való jó élni tudás, a kockázatvállalás és bátorság egyidőben való jelenlétének produktuma az általunk megépített épület.


Az építészetet, a táj alakítását komplexen kezeljük. Nagyon fontos, hogy bármit építünk, az illeszkedjen a környezetébe léptékében, anyagában, szellemiségében. Természet és épített környezet, épület és kert összhangja, harmóniája teremt olyan környezetet, amely életminőségünk javításának kulcsa lehet.
Ebbe a komplexitásba emeltük méltó helyére a METTRIN Rendezvényközpontot, és indultunk el a 2023 ÉV KIVITELEZŐJE címért.