Az Év Irodája

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. - HR busziroda

Adatlap megosztása

Cím: 3526 Miskolc, Robert Bosch park 3.

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 15 m²

Irodában dolgozók száma: 13

Bérlő cég: Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Kivitelezés / Fitout

Kraft FM

Design & Build

Boommédia

fali burkolat

Garalux Kft.

Rövid bemutatkozás

Miskolci standard buszból átalakításra került HR fogadó iroda/tárgyaló.
Az átalakítás során a busz belső tere csak részben került átalakításra, így megmaradt a busz hangulata, ellenben funkcionálisan teljesen alkalmassá vált fogadó órák, megbeszélések tartására, irodai munkavégzésre.
Ahhoz, hogy a hangulat megfelelő legyen, a busz eredeti ajtónyitó mechanikája is megmaradt, az ajtók gombnyomásra nyílnak a sofőrülésből. A busz külső környezete pedig egy buszmegálló hangulatát idézi.
A busz belseje egy jól felszerelt iroda, munkavégzésre teljesen alkalmas, mert biztosítja azokat az eszközöket, amelyek egy hagyományos irodában is elérhetőek, pl.: nyomtató, klíma, kivetítő, internet elérés. Ezeknek köszönhetően a termelésben dolgozó kollégák számára azonnali megoldást tudnak nyújtani a HR munkatársai a felmerülő kérdések esetén.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Kuriózum, egyedi elképzelés alapján készült. A cég dolgozói is részt vettek az átalakításban. A gyártási területen került kialakításra egy olyan iroda, amelyben bizalmas HR információk átadására is sor kerülhet, nyugodt, zárt környezetben. A vállalat 20 éves fennállásának alkalmából a "busz iroda" új külső designt kapott.


Tervezők

Bölkény Éva