Az Év Irodája

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1075 Budapest, Madách imre út 14.

Átadás éve: 2023 Q3

Ingatlan mérete: 251 m²

Irodában dolgozók száma: 76

Bérlő cég: LAKATOS, KÖVES ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

Kivitelezés / Fitout

TENT BUDAPEST

Tervezés / belsőépítészet

Ambienta

Világítástechnika

AMBILIGHT

Mobil és üvegfalak

ALUPLUS

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor

Szállodai bútorok, berendezések és kiegészítők forgalmazója

ARTERIOR

Fotók

Kamenyiczki Kinga

Rövid bemutatkozás

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (“LKT”) azzal a céllal keresett fel minket, hogy a Madách Trade Center 9. emeletén található recepciós teret / tárgyalókat szeretné modernizálni, új ügyfélváró funkciót, valamint egy nagyobb méretű executive tárgyalót kialakítani. Feladatunk volt a funkciók újragondolása, egy új design kialakítása.
Fő szempontok voltak a nemzetközi megjelenés az iroda meglévő értékeinek megtartásával, gyors és költséghatékony, környezettudatos kivitelezés.
A tervezési munkát egy ügyféligény felmérés előzte meg, melynek visszajelzései és a műszaki adottságok figyelembevételével készültek el a koncepció tervek.
A helyszínbejárás, office audit során kiderültek a térben jelenleg is megtalálható recepció funkciói, használati szokásai. Felmerültek a már meglévő funkciók javításainak és új funkciók kialakításának igényei. A közösen kialakított prioritások mentén belsőépítészeti szempontból kiemelten kezeltük a recepció, ügyfélváró /lounge tárgyaló kialakítását.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A recepció, ügyfélváró / lounge tárgyaló kialakítása mellett az executive tárgyaló tér kibővítése is fontos szempont volt.
A többi érintett közösségi teret alapvetően csak design szempontok mentén alakítottuk át, figyelembe véve a fenti kiemelt zónákkal való összhangot. Alapvető színhasználatunkra a tölgy, a bézs a fehér és az ezüst jellemzőek. A tölgy hatású dekor falpaneleket süllyesztett ledvilágítással láttuk el. A mobiliák tekintetében a tölgy/fehér kombinációt alkalmaztuk.
Az üvegfalak keretei, ajtók és egyéb szerelvény, kiegészítők esetében pedig az ezüst volt a domináns.
Ezüst fémkeretek, ezüst/fehér lámpák, mennyezeti panelek a jellemzőek. Bézs/kék színvilágú szőnyeg és tapéták visszaköszönnek a kárpitozott felületeken is.


Tervezők

Belsőépítészeti tervezés: AMBIENTA Kft.


Tóth Réka, enteriőr tervező,
Végvári Zsuzsi, munkakörnyzete tanácsadó,
Eperjesi András, projekt vezető


Világítás tervezés: Ambilight