Az Év Irodája

Kontron Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14.

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 4000 m²

Irodában dolgozók száma: 400

Bérlő cég: Kontron Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

2023-ban a Kontron Hungary Kft. irodája nagy átalakításon ment keresztül. Mivel a korábban S&T Consulting Hungary Kft. néven működő vállalat 2023. február 1-jén Kontron Hungary Kft.-re változtatta a nevét, így teljes iroda átbrandingelésre volt szükség.


A külső homlokzatra is felkerült az új logó, valamint a falak és a tárgyalók is az új Kontron színvilágot vették fel. Az egyik legfontosabb újítás egy hatalmas – 200 nm-es - közösségi tér kialakítása volt. Kényelmes és elegáns fotelek, hinták és a modern kávézó segíti a kollégáink közötti kommunikációt. Az új irodarészek berendezése magas minőségű, stílusos és modern bútorokkal történt.


A másik kiemelkedő fejlesztésünk egy új, modern tárgyaló létrehozása, melyet a legújabb technológiákkal és kommunikációs eszközökkel láttunk el. Ez a helyiség lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen vegyük fel a kapcsolatot távoli munkatársainkkal, ügyfeleinkkel.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Kontron közel 400 kollegája a legkülönbözőbb generációkból kerülnek ki, így az iroda átalakításnál azt is figyelembe vettük, hogy az X, Y és Z generáció is jól érezze magát az új környezetben.


A 200 négyzetméteres közösségi tér megteremtése az iroda átalakításának egyik legkiemelkedőbb és leglátványosabb elemévé vált. Ez egy olyan helyszín, ahol a munkatársak könnyedén össze tudnak ülni ötletelni, dolgozni, de az ebéd utáni pihenésre is tökéletesen alkalmas. A kényelmes és vonzó bútorzat, a megfelelő világítás és a kreatív tértervezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkatársak mindennap motiváltak legyenek, kreativitásuk kibontakozzon, ezáltal hatékony legyen a munkavégzés.


Természetesen az élő növények is fontos szerepet játszanak az irodában. Nemcsak díszítik azt, hanem segítenek a levegő minőségének javításában és a páratartalom ideális szinten való tartásában is, így a munkavégzés még egészségesebb és kellemesebb környezetben zajlik.


Környezetbarát technológiákat és energiahatékony megoldásokat használtunk az irodákban, hogy csökkentsük a környezeti terhelést. A szelektív hulladékgyűjtés, illetve az újrahasznosítás is alapvető része az irodai működésünknek. A fenntarthatóság jegyében a meglévő és tervezett lámpatestek ledlámpákra lettek cserélve. A világítás-korszerűsítés kapcsán megvalósult a biztonságtechnika szinkronizálása a világítástechnikával, ezen belül az elektromos fogyasztók folyamatos monitorizálása vált lehetségessé, melynek része a jelenlétérzékelőkkel összekapcsolt világítás, mely optimalizálja a fogyasztást.


Emellett büszkék vagyunk arra, hogy családbarát munkahelyet kínálunk – 2023-ban családbarát munkahely címet is nyertünk-, ahol a munka és a magánélet egyensúlyban van. Az állatbarát politikánk pedig lehetővé teszi, hogy a munkatársak kiskedvenceiket is magukkal hozzák, ami még otthonosabbá teszi az irodában töltött időt.


Tervezők

Dunai Mária