Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Duna Terasz Grande

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Cserhalom utca 6.

Design & Build

Óbuda Építész Stúdió Vadász Építész Stúdió

Rövid bemutatkozás

A XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Vizafogó városrész, amelynek Duna melletti területe csodálatos adottságokkal rendelkezik a közvetlen vízpart vagy az ápolt Duna-parti sétánynak köszönhetően. Ebben a miliőben épült fel a Duna Terasz Grande.
Az épületekben kialakított tágas belső kertek, játszóterek, napozó-, grill- és jógafunkciós közösségi tetőteraszok biztosítják a helyet a közösségi élmények megszerzéséhez.
Az épületpárban megtalálható 30 m2-117 m2-es otthonok 1-5 szobás elosztásúak. Közös jellemzőjük - a Duna Terasz lakóparkoktól már megszokott módon – az átlagtól méretesebb erkély, terasz vagy kert.
A Duna Terasz Grandeban az átalagos kültér-méret közel 25 m2, mely méretet a helyszín természeti értékei és a környék jellemzően jó minőségű levegője indokolt. A lakások Grenton okosotthon előkészítést kaptak. A korszerű hőszigetelési rendszerrel kialakított épületekben a hőszivattyú és távhő kombinált mennyezeti hűtő-fűtő rendszer energiahatékony működést biztosít.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

-Kellemes lakókörnyezet;
-Egyedi tömegformálás,
-Otthonos, funkcionálisan hatékony, világos lakások élhető külső terekkel;
-Korszerű, átgondolt műszaki tartalom magas beépített anyagminőséggel,
mindez kitűnő lokációhoz, tömegközlekedéshez, Váci úti irodafolyosóhoz és a Duna által nyújtott természeti értékekhez közel