Az Év Irodája

A L'Oreal Magyarország központi irodája

Adatlap megosztása

Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 68.

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 875 m²

Irodában dolgozók száma: 60

Bérlő cég: L'Oreal Magyarország Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Value4Real Group

Rövid bemutatkozás

Create the beauty that moves the world – a L’Oréal Magyarország új központi irodája, a cégcsoport hitvallása alapján készült. A térstruktúra, a L’Oréal legfrissebb irodahasználati tapasztalatai alapján került kialakításra, anyaghasználatát pedig a márka stílusjegyei és a fenntarthatóságot célzó alapelvek együttesen határozzák meg. Az elegáns és letisztult anyaghasználat reflektál a nagy múltú örökségre, ily módon a sokszínű portfólióba tartozó termékcsaládok neutrális környezetben jelenhetnek meg, emellett pedig az iroda megfelelő hátteret biztosít a márka érvényesüléséhez, 114 éves történelmének méltó reprezentálásához és jövőbeli céljaik eléréséhez egyaránt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A kialakítás során, a vállalat belső kutatási eredményeit felhasználva állt össze az a térkapcsolati rendszer, amely a leghatékonyabban segíti a szervezet jövőbeli működését. Ily módon, a közösségi és munkaterek használati szokásait alapul véve, az egyes tértípusokból egy olyan mix jöhetett létre, mely az agilis munkavégzésnek, az egyes csapatok működésének és a közöttük kialakítandó kollaborációnak egyaránt megfelelő teret biztosít.
Igazodva a legmagasabb munkahelyi komfortkövetelményekhez, az esztétikai megjelenést korszerű, automatizált épületgépészeti és elektromos rendszerek, illetve önszabályozó jelenlétet és fényviszonyokat egyaránt feldolgozni képes világítási rendszer egészítik ki, csökkentve az energiafelhasználást, minimalizálva a működés ökológiai lábnyomát.
A cégcsoport, a legmodernebb digitális technológiával támogatja a világ különböző részein dolgozó kollégák közötti mindennapi kommunikációt, illetve az otthoni munkavégzés lehetőségét, bekapcsolódását az irodai munkába.
A belsőépítész-tervező csapat legfőbb célja volt, hogy olyan környezetet teremtsen a L’Oreal dolgozói számára, amely erősíti a kohéziót, a büszkeséget és az összetartozás érzését, továbbá vonzza a tehetségeket, hosszú távon biztosítva ezzel a márka töretlen fejlődését.


Tervezők

Knerczer Bea, Kiss Marianna, Szabó Attila, Németh-Téglás Adrienn