Az Év Proptech Megoldása

UP2VR Rematerial

Adatlap megosztása

Cím: 1066 Budapest, Nyugati tér 1.

Rövid bemutatkozás

Az UP2VR egy XXI. századi látványtervezési megoldásokra specializálódott proptech startup, ami újtechnológiás interaktív és immerzív értékesítési eszközöket fejleszt ingatlanfejlesztők számára.


Az UP2VR Rematerial interaktív VR-bejáráson a leendő lakás- vagy irodatulajdonos jelen lehet a még meg sem épült ingatlanában, bejárhatja és átélheti a teret úgy, ahogy az csak a virtuális valóságban lehetséges. Sőt, gombnyomásra variálhatja a berendezést, változtathatja a falak színét, a bútorok anyagát és még a fényviszonyokat is.


Bemutató videó: www.youtube.com/watch?v=lgsMbzGkReg


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2018 van, a technológia adott arra, hogy a hazai fejlesztők is olyan immerzív és személyreszabott módszereket alkalmazzanak az értékesítésben, melyek néhány képnél vagy videónál sokkal mélyebb és érzelmibb kötődést alakítanak ki érdeklődő és ingatlan között.


Az UP2VR Rematerial egy olyan alap, mely interaktivitásával és látványaival önmagában megkülönböztető tényező – de a megrendelőre szabott egyedi alkalmazásfejlesztés az, ami igazán ütőképes fegyverré teszi. Legyen szó bútorgyárról, mely a VR-térben a teljes termékkínálatát be tudja mutatni kis helyen; irodaház-üzemeltetőről, aki a látványon túl szövegbuborékok formájában praktikus információkat is közölni kíván az érdeklődőkkel; vagy ingatlanfejlesztőről, akinek az új társasházi projektjében olyan gyönyörű a kert, hogy azt hajnali, délutáni és napnyugtai fényviszonyokkal is be akarja mutatni.


Referenciák

Biggeorge Property, DVM Group, Gránit Pólus, Mammut