Kik vagyunk?

Mi vagyunk Az Év Irodája csapata, immár 20 éve innováljuk a magyar irodai és munkakultúrát, emellett pedig 14 éve keressük az ország legjobb irodáit, átadott vagy tervezett projekteit és szolgáltató cégeit!

Ezernyi eseményt, marketing kampányt és digitális projektet vittünk sikerre az ingatlan.com csapataként és 2024-ben sem állunk meg! Célunk, hogy megosszuk tapasztalatainkat más vállalatokkal is az irodai márkaépítés terén, valamint kapcsolati és szakmai tőkénkkel segítsünk a piacon való érvényesülésben.

Ha az irodapiac a te közönséged vagy bérlőként az irodád szeretnéd marketing eszközként építeni, mi segítünk új szintre emelkedni! Aki szerint az irodai márkaépítés unalmas, még nem dolgozott velünk közös projekten!

2024-ES RENDEZVÉNY NAPTÁR

1

02.29

Real Estate Awards díjátadó / Pesti Vigadó

VIDEÓ

2

04.04.

Az Év Irodája kiállítás & díjátadó / Várkert Bazár

VIDEÓ

3

június

theBar

VIDEÓ

4

szeptember

Real Estate BEACH Conference

VIDEÓ

5

szeptember

Ingatlan Regatta

VIDEÓ

6

december

theBar #christmas

VIDEÓ

RENDEZVÉNYEINK

Real Estate Awards

2023. február 23-án újra elérkezik az év egyik legsikeresebb és legexkluzívabb rendezvénye, a Real Estate Awards, amikor is kiderül, hogy kik lesznek az év legjobb vállalatai, fejlesztései és piaci személyiségei! Találkozzunk a Pesti Vigadóban, hogy méltó pompában ünnepelhessünk együtt ezen a jeles estén!

AZ ÉV IRODÁJA KONFERENCIA & DÍJÁTADÓ

2024. április 04-én megrendezzük Az Év Irodája verseny legnagyobb eseményét a Várkert Bazárban, ahol az esti díjátadó mellett, szakmai kiállítások és konferencia programok is várnak rád! Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai? Akkor ott a helyed!

AZ ÉV IRODÁJA X BUSINESS FEST

Egy 3000 fős üzleti fesztivált szervezünk közösen a HR Fest-el ahol a pénzügy, HR, ingatlan és IT terület közép és felsővezetői inspirálódnak együtt egy rendkívül szakmai, ám lazább környezetben.

REAL ESTATE BEACH CONFERENCE

Jövőre újra elhozzuk a laza hangulatú balatoni szakmai eseményünket, a Real Estate Beach Conference-t az Ingatlan Regatta 0. napján! Tarts velünk és hallgasd meg a legnagyobbak véleményét egy őszinte környezetben, ahol izgalmas magyar és nemzetközi "no bullshit" előadások, valamint panel- és vita beszélgetések keretében derül ki, hogy hogy merre is tart az ingatlanpiac flottája!

VIII. INGATLAN REGATTA

Üzlet.Élmény.Balaton - Ennyi év után már senkinek nem kell bemutatni az Ingatlan Regattát, ami ma már a legnagyobb üzleti rendezvénnyé nőtte ki magát a Balatonon, ahol 2022-ben közel 50+ hajóval indultunk neki a versenynek. A Regatta nem csak egy kötelező üzleti rendezvény az irodapiaci szereplőknek, hanem egy életérzés, ami nélkül már nem lenne ugyanaz a hazai ingatlanszektor! Bontsunk együtt vitorlát 2024. szeptemberében is!

THEBAR

A theBar rendezvény sorozatainkon kötetlenebb hangulatban hozzuk össze partnereinket, ahol egy koktéllal a kézben köttethetnek a legjobb üzletek. Évente két alkalommal szervezzük meg más és más tematikával. Míg 2022. júniusában nyárindítóként a Romkertben valósult meg az esemény, addig ez év decemberében egy VIP Xmas party keretében zárjuk az évet. Átlagosan 300-600 fő vesz részt a zártkörű üzleti partikon. Amennyiben érdekel a privát party lehetősége, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Digitális termékek

INGATLAN ÉVKÖNYV 2023/2024

Az Ingatlan Évkönyv egy évente megjelenő offline médium a hazai kereskedelmi- és lakóingatlan-piacon, amely a legfrissebb témákat vonultatja fel. A 2010-es évek ingatlanpiaci aranykora után az elmúlt két évben a pandémia nehézségeivel néztük szembe, most pedig a fenntarthatóság mellett új meghatározó tényezőjeként lépett az életünkbe az energiakérdés, amely a 2023-ban megjelenő Ingatlan Évkönyv alapvető témaköre. Meséld el történeted!

SZOLGÁLTATÓ KERESŐ - AZEVIRODAJA.HU

Egy bérlői közösség és tudásközpont, ahol az inspiráció mellett már kereshetünk a legmenőbb szolgáltatók között és kiválaszthatjuk a jövőbeli partnerünket. Nézd meg a lehetőségeket és csatlakozz a közösséghez!

AZ ÉV IRODÁJA PODCAST

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na ez nem lesz... izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.

REALISTA.HU

A realista.hu az ingatlan.com gazdasági médiumaként már lassan 10 éve mutatja be a hazai lakó és kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit, reálisan. Idén született meg az együttműködés az index.hu és az ingatlan.com között, amelynek keretein belül biztosított számunkra a címoldalon egy hírdoboz, ahol folyamatosan közzétehetjük a szemezgetett realista.ingatlan.com-os tartalmainkat. Kattints és nézd meg a lehetőségeket!

Ajánlatkérés