Nevezési útmutató

1 Regisztráció

Ha pályázni szeretne, kérjük, regisztráljon. Ha már regisztrált, kérjük, lépjen be.

2 Nevezési adatlap kitöltése

Válaszd ki, hogy melyik kategóriában szeretnél nevezni, és töltsd ki az űrlapot. Több pályázatot is beadhatsz ingyenesen. Az adatlapot elmentheted és egészen december 31-ig módosíthatod az adatokat.

Az Év Irodája Az Év Közösségi Tere

Az Év Fejlesztő Cége Az Év Proptech Megoldása Az Év Finanszírozó Cége Az Év Tervezett Projektje Az Év Új Ingatlanfejlesztése Az Év Facility Management Cége Az Év Property Management cége Az Év Asset Management Cége Az Év Tanácsadó Cége Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

3 Közönségszavazás

A közönségszavazást a nevezés zárása után, december 1-el nyitjuk meg. Bárki leadhatja voksát kedvencére a honlapon. Ennek eredménye legfeljebb 10%-kal számít bele a végeredménybe.

4 Zsűri értékelése

A végső sorrendet minden kategóriában független szakmai zsűri alakítja ki, több lépcsőben. Az online pályázati adatlapon kívül decemberben egy szakmai kérdőívet is kiküldünk a résztvevőknek. A zsűri személyesen is ellátogat a kiválasztott irodákba.

5 Díjátadó Gála

Az exkluzív díjátadónkat megelőzően az OFFICE UP új inspiráló fél napos eseményünkön mutatjuk be szakmai előadásokkal, kerekasztal beszélgetéseken és kiállítók segítségével, hogyan változik a munkahely, a munkáltatók és a munkavállalók kihívásai a jövőben és milyen megoldásokkal lehetünk minden nap az év irodája. Az Év Irodája díjakat ennek az exponak a zárásaként adjuk át.

Az Év Irodája Díj vállalati kategóriák győzteseit egyedülálló és prominens eseményen, a Real Estate Awards Gala esten hirdetjük ki, ahol a a kereskedelmi és lakó ingatlanpiac vezető szereplői találkoznak és cserélnek névjegykártyát.

Kérdésed van? Keress minket.

Rendezvény & partnerség


Fodor Dániel
Projekt Menedzser
+36 70 620 9925
fodor.daniel@azevirodaja.hu

Nevezés & jegyvásárlás


Garai Gergely
Projekt Koordinátor
+36 30 206 9825
garai.gergely@azevirodaja.hu