Az Év Property Management cége

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Máriássy 7.

Rövid bemutatkozás

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. 2009 óta nyújt Property Management szolgáltatásokat kereskedelmi ingatlanok vonatkozásában. A szolgáltatások köre kiterjed a klasszikus ingatlankezelési feladatokon túl a bérbeadásra, marketing tevékenységre, ingatlanstratégia kialakítására.
Megbízóink elégedettségét mutatja, hogy szerződéseinket folyamatosan megújítják, egyre bővebb feladatkörökkel bíznak meg bennünket, immár 4 éve Asset Management tevékenységet is látunk el az egyik ügyfelünknek.
Csapatunk stabil, magas szakmai tudással rendelkező kollégákból áll, tagok vagyunk a HuGBC-ben, valamint a RICS-ben mint számunkra kiemelten fontos szakmai szervezetekben. Az itt képviselt értékeket a szakmai életben is alkalmazzuk.
Ügyfél elvárásának megfelelő prémium minőségű PM szolgáltatást nyújtunk.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az általunk kezelt ingatlanok üresedési rátája a piaci átlag alatt van, több közülük 100%-os bérbeadottsággal rendelkezik. A 2017 során lejárt bérleti szerződéseket 100%-ban meghosszabbítottuk. Az ingatlanokon új stratégiát alakítottunk ki funkcióban előssegítve a bérbeadást és az ingatlanok értékének megnövelését nem csak a bérleti díjak maximalizálásával, hanem a piaci elvárásoknak megfelelő, a bérlők által elvárt új funkciók megteremtésével, meglévő terek átalakításával adott esetben a bérbeadható terület megnövelésével.
Olyan új bérlőkkel kötöttünk bérleti szerződést, mint pl. a Costa Coffee és olyan új funkciókkal bővül a portfólió, mint pl. gyógyszertár.
Környezettudatos és fenntartható intézkedéseket vezettünk be és tartunk fenn a bérlők folyamatos bevonásával és edukálásával. Eleget teszünk az egyes bérlőspecifikus igényeknek úgy mint pl. rendszeres, bérlőspecifikus jelentések küldése (energiariportok a bérlemény vonatkozásában), kutyabarát irodaházak megteremtése, gyors és hatékony e-számlázás bevezetése, valamint LEED minősítések megszerzésének elindítása több irodaházon is.
A Strabag PFS által fejlesztett SMBS szoftver PM modulját folyamatosan fejlesztjük a felmerülő igényeknek megfelelően annak érdekében, hogy a tulajdonos, könyvelők, bérlők részére a legpontosabb és naprakészebb információkkal és adatokkal tudjunk szolgálni.
Kintlévőségkezelésünk eredményeképpen a bérlői tartozások minimálisra csökkentek, a fizetési morál az általunk kezelt portfólión példaértékű.


Referenciák

HGA Capital irodaportfolió, Stefánia Park