Az Év Facility Management Cége

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Máriássy 7.

Rövid bemutatkozás

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. története, piacvezető státusza 13 éves múltra tekint vissza. Működésünk első évében 5 milliárd forintot meghaladó, 2018 végére közel 19 milliárdos forgalmat érünk el a több, mint 4 millió négyzetméteren ellátott teljes körű üzemeltetési szolgáltatásainkkal, mellyel alapításunk óta folyamatosan Magyarország piacvezető létesítménygazdálkodó vállalata vagyunk.
Elsődlegesen a nagyobb ingatlan portfólióval rendelkező cégek, ingatlanfejlesztők, intézményi befektetők, ingatlanalapok számára kínálunk teljes körű, integrált ingatlanüzemeltetési (FM) és ingatlankezelési (AM+PM) szolgáltatásokat. Az ügyfelekre szabott szervezeti felépítésünk és a gyors reakcióidőt lehető lehetővé tevő országos lefedettségünk biztosítja megbízóink számára a problémamentes működést.
Az ügyfélközpontú szemlélet és magas szintű szolgáltatás nyújtása mellett a STRABAG Property and Facility Services Zrt. értékei között tartja számon a fenntartható és átlátható működést. Cégünk számára kiemelt fontosságú a társadalmi felelősségvállalás kérdése, ezért több civil szervezetet és gyermekekkel foglalkozó intézményt is támogatunk: a Bátor Tábor Alapítványt, a Heim Pál Gyermekkórházat, a II. számú Gyermekgyógyászati Klinikát (a Tűzoltó utcai gyermekklinikát), a Szemem Fénye Alapítványt, a Team Heart Csemete Alapítványt, valamint a Rett Szindróma Alapítványt.
A Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének (LEO) alapító tagjaként, alelnöki és felügyelő bizottsági elnöki szerepvállalásunk mellett, több munkacsoportban is aktívan részt vettünk szakértő kollégáink bevonásával, a negyedévente mért és publikált LVHI index folyamatos elkészítésében, valamint a LEO FM Benchmarking kutatásában, amelynek eredményeként egy olyan kiadvány született, amely a létesítménygazdálkodási terület legjobb működési gyakorlatainak adatait elemzi és adja közre a fogyasztók számára közérthető, nyomon követhető módon.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2018-ban újból két rangos elismeréssel gazdagodott cégünk. A Business Superbrands továbbra is a legjobb üzleti márkák között tartja számon cégünket, a CIJ Awards nemzetközi versenyében pedig a régió Legjobb Facility Management Cégének járó HOF Awards elismerést szereztük meg. Az Interconnection Consulting piackutató intézet magyarországi FM piacot vizsgáló tanulmánya szerint cégünk továbbra is a piacvezető státuszt tölti be, melyet a napokban megjelent Book of Lists kiadvány sorrendje is megerősít.
Az idei év kiemelkedő sikereket hozott cégünk számára üzletszerzések vonatkozásában is. Az üzemeltetési piac valamennyi szegmensében értünk el akvizíciós sikereket, közbeszerzésekben és zártkörű meghívásos tendereken, kereskedelmi és ipari ingatlanok területén egyaránt. Kiemelkedő teljesítményként tartjuk számon, hogy piacvezető, 17 milliárd forintos árbevétellel rendelkező cégként idén is közel 10%-os organikus növekedést sikerült elérnünk.
Nagy sikerként tartjuk számon, hogy cégünk az üzemeltetési piac több jelentős tenderét is elnyerte, melyekkel portfóliónkat 15 új ügyféllel, üzemeltetett területünket 650.000 négyzetméterrel növeltük. Büszkék vagyunk arra, hogy immár új ügyfeleink között üdvözölhetjük következő vállalatokat:
OBI Retail Hungary Kft.
Eurocenter bevásárlóközpont

Family Center bevásárlóközpont
East Gate logisztikai park
Invitel Távközlési Zrt.
Coloplast Hungary Kft.
Optima Alapkezelő Zrt.
Magyar Telekom Nyrt. új székháza
Ericsson Magyarország új székháza
Sanofi-Aventis Zrt.
Hunpro Properties Innovations Business Park
Budapest Főváros Kormányhivatala
Inpark hatvani Bosch ipari park
MÁV Start Zrt.
Pécsi Egyetem


Referenciák

Magyar Telekom, MOL, MOL Petrolkémia, WING, ELMŰ/ÉMÁSZ Energiaszolgáltató, MÁV, Semmelweis Egyetem, MOM Park bevásárlóközpont, Asia Center bevásárlóközpont, Hegyvidék bevásárlóközpont, Praktiker Kft., KIKA Lakberendezési Kft., MTVA, Corvinus Egyetem, Apple, HGA Capital, Magyar Nemzeti Bank, Diófa Alapkezelő, ThyssenKrupp Presta, Immofinanz Services Hungary, Magyar Államkincstár