Az Év Irodája Design díj

Neuschloss Palota - Redwood Holding Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1

Átadás éve: 2018 Q1

Ingatlan mérete: 250 m²

Irodában dolgozók száma: 12

Bérlő cég: Redwood Holding Kft

Rövid bemutatkozás

A 2016-ban alapított RedWood Holding az ingatlan piacon jelenleg egy kisebb volumenű, prémium kategóriás fejlesztésekkel foglalkozó szereplő.
Csapatunk nem tömegigényeket kielégítő fejlesztésekben gondolkozik, inkább kisebb, de de exkluzív, egyedi projektek érdeklik.
Célunk, hogy egyedit, kiemelkedőt, és mindenképpen minőségit alkossunk, és a jelenlegi mennyiségi kínálat által jellemzett piacra minőségi, egyedi projekteket hozzunk.


Rajongunk a szép épületekért, legyen az régi vagy új, ezért fontos számunkra, hogy a régi épületek szépségét megőrizzük a modern kor számára. Ugyanakkor ezeknek az épületek csak akkor van létjogosultságuk, ha funkcionálisan modernizáljuk őket és ki tudják elégíteni a mai modernkori igényeket.


A monumentális, historizáló stílusú háromemeletes, ötszintes Neuschloss Palota főhomlokzata a Szilágyi Dezső tér középpontját szervező református templomra néz.
Az épületet, korának egyik legfoglalkoztatottabb, legtekintélyesebb építésze, Neuschloss Kornél tervezte 1898-99-ben.


www.redwoodholding.hu


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az épület Duna felöli homlokzata 2016-ban, a Szilágyi Dezső tér felöli része pedig 2018-ban került teljes műemléki rekonstrukció alá, így a ház nagy része már eredeti pompájában tündököl.
Az épület lépcsőházát szintén műemléki rekonstrukció során állítottuk helyre. A lépcsőház káprázatos, eklektikus díszítőfestését, melyet egyes építészetkutatók Lotz Károlynak tulajdonítanak, eredeti színeiben állították helyre.


A Neuschloss Palota belső tereit folyamatosan egy mai, modern irodaépületté alakítjuk át, modern irodaterekkel, központi recepcióspulttal, folyamatos portaszolgálattal, modern kommunikációs hálózattal, szelektív hulladékgyűjtő rendszerrel.
Az irodaházban dolgozók kényelmét szolgálják a házban kialakított öltözők, zuhanyzók, bicikli tárolók, illetve a ház aljában üzemelő meleg ebédet is kínáló kávézó.


2018-ban készült ez a Neuschloss Palota első szintjén az a 250nm-es abszolút mai, modern iroda, melyet a RedWood Holding székhelyeként használ.
Ez az iroda rólunk, a Redwood Holdingról szól. Magunknak és a munkatársaknak alakítottuk ki és rendeztük be, abban a szellemben, amit képviselünk, ami tükrözi cégünk értékrendjét. Modern, mai környezetet, inspiráló élettereket alakítottunk ki, sok zölddel, vidám színekkel, ötletes megoldásokkal, és mindezt magas, értékálló minőségben.


Az eredeti pompájában tündöklő és a budai rakpart mára egyik ikonikus épületében, a 120 éves Neuschloss Palotában kialakított irodaterek luxus minőségben, modern vidámsággal és otthonossággal biztosítanak egy támogató, ispriráló munkakörnyezetet a Redwood dolgozói számára.