Az Év Ingatlanfejlesztése

HillSide Offices

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 22000 m²

Ingatlanfejlesztő

Green Urban Elegant Kft.

Rövid bemutatkozás

A HillSide Irodaház egy különleges, egyedien zöld mikrokörnyezetben elhelyzekedő landmark Iroda- projekt Dél-Buda és Central-Buda régió találkozásánál, közvetlenül a MOM Park szomszédságában, a már most élénken pezsgő üzleti- és lakóövezet határán. A HillSide Irodaház az elegancia, a jövőbemutató építészeti design mellett, maximálisan kielégíti a mai modernkori Irodaházakkal szemben támasztott követelményeket, a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér kialakítások egyaránt jellemzik.


A fejlesztés célja egy olyan exkluzív megjelenésű, mégis rendkívül funkcionális környezet kialakítása volt, ahol a kreativitást és az egyéni kibontakozást maximálisan támogatja az épített környezet mind az épületen belül, mind annak közvetlen környezetében. A Hill Side Irodaház egy olyan inspiratív hely lesz, amely ötvözi magában a pulzáló belvárost és a Hegyvidék nyugalmát, mindezt egy belvárosi lokációhoz képest unikálisan tágas és zöld környezetben.


Ennek a víziónak a hatására alakult ki a jövőbe mutató építészeti koncepció, valamint az egész beruházást jellemző fenntartható környezetbarát szemlélet.
Az épület alaprajza bérlői igények szerint rugalmasan felosztható, szintenként akár nyolc bérleményi egység kialakításával tökéletesen alkalmas nyitott, egyterű, de akár 100%-ban cellázott irodák fogadására egyaránt, mely ideális otthonként szolgál kis-, közepes- és nagyvállalatok számára egyaránt.


A speciális mikrokörnyezet miatt rendkívül tágas térérzete lesz az épületben tartózkodóknak, szinte minden irányban jelentős zöldfelület (Gesztenyés kert, Testnevelési Egyetem és Dr. Koltai Jenő Sportközpont) és kellemes kilátás tárul elénk. Mindezek összhatásának, valamint a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az irodaterületek természetes fényellátottsága kiemelkedő.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A HillSide Irodaház esetében a kiváló lokáció, a környezettudatos gondolkodás, az elegancia és a kiemelkedően magas építészeti minőség, valamint a racionális működési költségek melletti hatékonyságra való maximális törekvés mind együttesen valósulnak meg.


Tökéletes irodalokáció: A HillSide Irodaház közvetlen környezetének jelentősége az elmúlt években hihetetlenül felértékelődött: egyre több és több cég, vállalkozás keres ebben a pulzáló, közlekedési csomópontban, mely mind tömegközlekedésileg, mind az M1, M7-es autópálya felől könnyedén megközelíthető- iroda- és üzlethelységet. A budai kerületekben lakók ugyanakkor a belváros érintése nélkül, a forgalmi dugók kikerülésével juthatnak el munkahelyükre.


Ideális, szolgáltatásokban bővelkedő munkakörnyezet: A MOM Park, a MOM Sport, a Novotel City közvetlen szomszédságban az itt élő, dolgozó emberek dúskálhatnak a szolgáltatásokban. Éttermek, kávézók, pékségek, sportolási- és rekreációs lehetőségek, mozi, divatüzletek, elektronikai üzletek, ügyfélszolgálatok, posta, automosó, ruhatisztító stb., azaz minden alap-, kényelmi- és magas kategóriájú szolgáltatás megtalálható a HillSide Irodaház közvetlen környezetében.


Egyedülálló zöld környezet: A Budai hegyek zöldje és gyönyörű panorámája lágyan öleli körbe a modern építészeti designnal tervezett épület-együttest.


Landmark építészeti megoldások kívül-belül:  • 500 nm-es impresszív, szállodákra jellemző minőséget és nagyvonalúságot tükröző előcsarnok;

  • egységes megjelenést biztosító kéthéjú üveghomlokzat speciális magas fény- és alacsony hőátbocsátású üvegezéssel;

  • az Épületet körül ölelő közterületek teljeskörű felújítása révén méltó kapuja lett Hegyvidék kerületének.


Színvonalas nemzetközi és hazai vállalatok alkotta színes bérlői mix, akik mind hosszú távon elköteleződtek a HillSide Irodaház mellett.