Az Év Legzöldebb Projektje

Forest Offices Debrecen

Adatlap megosztása

Cím: 4028 Debrecen, Tüzér utca 4.

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 22000 m²

Rövid bemutatkozás

„Smart Office in a Smart City for Smart People”


Debrecenben végre jól esik elmondani, hogy a városban olyan irodaház épült, amely világszínvonalú munkahelyek otthonaként képes választ adni a fiatal munkavállalók széles skáláján mozgó igényeire is. A hazai irodapiac új ékköveként ragyogó A+ kategóriás komplexum szolgáltatásaiban megtalálják számításukat a debreceni kis- és középvállalatok, a budapesti központú, Debrecenben irodát nyitó cégek, valamint az új befektetők is. A 3 szárnyból álló, földszint + 5 emeleten összesen 22000 négyzetméter flexibilisen osztható irodaterületet kínáló Forest Offices méltó megkoronázása a városban zajló nagyívű és bátor városfejlesztési munkának. A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel és a LEED GOLD minősítésnek megfelelő gépészeti berendezésekkel valósul meg.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Debrecen innovatív és intelligens várossá fejlesztésében a Forest Offices is aktívan részt kíván venni. A város élénk tudományos élete, a városvezetés és az egyetem kapcsolata vonzóvá teszi a befektetők számára Debrecent, mint a fiatal tehetségek és a jövő üzleti kiválóságainak bölcsőjét. A Debreceni Egyetem által biztosított, nyelveket beszélő fiatal munkaerő megfelelő utánpótlást biztosít az újonnan érkező vállalkozások számára, a város által nyújtott széleskörű gazdasági támogatás mellett.
A Forest Offices Debrecen és Kelet-magyarország emblematikus vizuális mérföldköve, mely a feltörekvő és nagy léptékben fejlődő regionális gazdasági élet szimbólumává válik. Debrecen gazdasági jelentősége Közép- és Kelet Európai szinten is elismert, a CEE Shared Services and Outsourcing Awards díjátadójan az „Év Feltörekvő Városa” címet szerezte meg.
Debrecen méltó nyertese továbbá a világszerte meghatározó gazdasági napilap, a Financial Times nemzetközi befektetésekkel foglalkozó díjának, így 2018-2019 között A Jövő Európai Városa címet viselheti, a tőkevonzási és üzletfejlesztési elkötelezettségének köszönhetően. A Forest Offices nem csak az újonnan Debrecenbe érkező cégeknek, de a Budapesten már jelen lévő vállalatoknak is lehetőséget biztosít a terjeszkedésre, és a kelet-magyarországi munkaerőpiacra való belépésre.