Az Év Tervezett Lakó Projektje

Fogaskert Istenhegy

Adatlap megosztása

Cím: 1122 Budapest, Pethényi 7.

Ingatlan mérete: 2800 m²

Tervezés / belsőépítészet

Kaposvári Csaba

Rövid bemutatkozás

A Fogaskert projektben, ahol 23 luxuslakás épül Budapest XII. kerületében (Istenhegyen a fogaskerekű melletti Pethényi utcában) 2-, 3-, 4-szobás lakásokat, valamint kivételes adottságú penthouse-lakásokat kínál a beruházó IN Group. A belváros percek alatt elérhető, és a legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központok is csak egy karnyújtásnyira vannak.


A FOGASKERT projekt az exkluzív elegancia megtestesítője a magasabb nívóhoz szokott nagyvárosi polgár életstílusához igazítva. A legjobb szakemberek által megalkotott, egyedülálló projektet kifinomult ízlésvilág és kompromisszummentes színvonal jellemzi: mind építészeti, mind esztétikai szempontból megfelel a legmagasabb szakmai kívánalmaknak. Kortárs alkotás, amelynek kidolgozott dizájnelemei megtalálhatók az épület kialakításában csakúgy, mint a lakások legapróbb részleteiben.


A beruházó megőrizte az épület eredeti struktúráját, amelynek köszönhetően a legkisebbtől a legnagyobbig 4 méter fölötti a lakások belmagassága. A térérzetet tovább növelik a minden szint arculati alapkarakterét adó és az épületet minden égtájról körbe vevő, hatalmas, falként funkcionáló, alumínium profilú üvegfelületek.


A FOGASKERT lakóparkból káprázatos panoráma és pazar városi látkép tárul a szem elé, amely ott élve a mindennapok élményévé válik. A teraszra kilépve többek között a Parlament és a Budai Vár látványa fogadja az embert. De egy könnyed erdei sétához sem kell messzire autózni, elég csupán kilépni a lobbiból. A FOGASKERTBEN így válik a természet az otthonok részévé. Ez a kivételes elhelyezkedés a projekt egyik legfőbb előnye.


A minden apró részletre kiterjedő apartmandizájnon túl csodálatos és mindennapos élményt kínál a wellnessrészleg fedett, fűtött medencéje, szaunája és jakuzzija. A személyzettel ellátott lobbyban biztonsági szolgálat áll rendelkezésre, továbbá gondosan ápolt gyep és gondozott kertek szolgálják a tulajdonosok kényelmét.


Általános épületszerkezeti jellemzők:
Természetes kőburkolattal és színezett vakolattal ellátott homlokzat, alumínium függönyfal, exkluzív lift, fedett parkoló elektromosautótöltő-kiállással, tárolóhelyiség minden lakáshoz, impozáns bejárati lobby, SPA-létesítmények: úszómedence, szauna és edzőterem, gondozott zöldfelületek, közösségi terek, dizájn-vízesések.


A lakások általános jellemzői:
négyméteres belmagasság, alumínium nyílászárók háromrétegű üvegezéssel, külső elektromos árnyékoló, központi légkondicionálás, padlófűtés, okosotthonkiépítési-lehetőség, dizájn beltéri ajtók, porcelángránit padlózat vagy tömörfa parketta (egyedi igény szerint választható), fali vécécsészék és beépített, rejtett víztartályok, minőségi csaptelepek és szaniterek, felsőkategóriás dizájnkonyha, mesterséges szellőztetőrendszer.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• egyszerre valósul meg a modern, pezsgő nagyvárosi élet és az erdővel övezett táj nyugalma
• négy métert meghaladó belmagasság minden lakásban
• az építészeti dizájnelemek megtalálhatók az épület kialakításában csakúgy, mint a lakások legapróbb részleteiben
• lélegzetelállító panoráma nyílik a padlótól plafonig érő alumínium profilú üvegfalaknak köszönhetően
• kifinomult ízlésvilág és kompromisszummentes színvonal
• prémium szolgáltatás-csomag
• kivételes adottságú penthouse-lakások városi illetve erdei panorámával