Az Év Property Management cége

ESTON International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1024 Budapest, Lövőház 39.

Rövid bemutatkozás

Az ESTON International Zrt. 100% magyar tulajdonú, teljes körű ingatlanügynöki tevékenységgel, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat. Cégünk 2017-ben ünnepelte fennállásának 24. évét. Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek az üzleti ingatlanok valamennyi területén.
Ingatlankezelő (PM) üzletágunkat szolgáltatási körünk bővítésére vonatkozó stratégiánk részeként indítottuk 2012-ben, a budapesti ingatlanpiacon addig felépített – meghatározó – piaci pozíciónkra alapozva. Egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a főváros vezető ingatlankezelőjévé váljunk, és támogassuk Megbízóinkat a portfóliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában, a jelenlegi dinamikus piaci környezethez alkalmazkodva.
PM üzletágunk indítása óta kiváló hírnévre tettünk szert rugalmas és hatékony szolgáltatásainknak köszönhetően, melyek célja mindenkor a Tulajdonosok, illetve Befektetők profitjának maximálása a bérlők elégedettségének növelésén keresztül. Elsődleges számunkra az ügyfélélmény biztosítása, melynek köszönhetően egy megbízásunkat sem mondták még fel!
Megközelítésünk eredményképpen PM üzletágunk mára az ESTON működésének egyik alappillérévé vált, és büszkék vagyunk rá, hogy az általunk kezelt hazai irodaportfólió meghaladja a 100 ezer négyzetmétert, és folyamatosan bővül.
Hiszünk benne, hogy a helyismeret nélkülözhetetlen az ingatlankezelésben, mindemellett fontosnak tartjuk szolgáltatási területünk nemzetközi kiterjesztését. Ennek jegyében a közelmúltban együttműködési megállapodást kötöttünk a világszerte elismert Savills csoporttal, és szolgáltatásainkat a vezető európai ingatlan menedzsment vállalat helyi képviselőjeként nyújtjuk. A cégcsoport által kezelt portfólió összértéke eléri a 41 milliárd eurót, és meghaladja a 33 millió négyzetmétert, lefedve az összes ingatlan kategóriát.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az ESTON International Zrt. és így a Property Management üzletág a piaci standardtól eltérően a lehető legmagasabb ügyfélélményre koncentrál.
Alapelveink: 1. szakmai irányelvek és törvények betartása, betartatása;

 2. Bérlői elégedettség elsődleges megteremtése, ezen keresztül a

 3. Bérbeadói értéknövekedés maximálása;

 4. szolgáltatásunk középpontjában a minőség áll, és

 5. arra törekszünk, hogy olyan megbízókkal működjünk együtt, akik szintén elkötelezettek a minőségi szolgáltatás iránt;

 6. megközelítésünk a „minden épület egyedi stratégiát igényel” elven alapszik;

 7. a felmerülő problémákat nem csak azonosítjuk, válaszunk tartalmazza a lehetséges opciók ismertetését is.
  Hiszünk abban, hogy akkor végezzük jól a munkánkat, ha a Megbízóink és a Bérlőink felé is mindig elérhetőek vagyunk, proaktívan kezeljük a vitás helyzeteket, mindig értékteremtő és innovatív megoldást nyújtunk a felmerülő problémákra.
  CREDO: clear… simple… controlled!
  PM üzletág fejlődése 2017-ben:
  2012-ben 3 irodaház (21.000 m2, 16 bérlő) kezelésével indítottuk üzletágunkat.
  2016 Q4: portfóliónk 43.000 m2-re bővült.
  2017 Q4-re a szerződött portfóliónk mérete meghaladta a 172.000 m2-t (lásd. csatolt ábra), mely a 2016-os évhez képest 830%-os növekedés. Ugyanez bérlői számban: 45-ről emelkedett 179-re, ami mintegy 400%-os emelkedés. Forintosítva az ESTON International Zrt. PM üzletága által kezelt ingatlan portfólió értéke a kezdeti 15,5 millió euró-ról 121,5 millió euróra nőtt (~37 Mrd HUF). A bővülést lekövetve csapatunk létszámát előbb megdupláztuk, majd tovább bővítjük 2018. januártól.
  Büszkék vagyunk arra, hogy 2012 óta végzünk ingatlankezelési szolgáltatásokat és még egyetlen megbízási szerződésünk sem került felbontásra!
  Dinamikus növekedésünk, méltó elismerése kollégáink által végzett munka megfelelőségének és bízunk abban, hogy rövid időn belül meghatározó szereplői lehetünk ennek az üzletágnak is Magyarországon. Munkánk eredményességében nemzetközi ingatlan alapok és magyar befektetők is hisznek.
  "A siker nem a véletlen műve. Kell hozzá kemény munka, kitartás, tanulás, áldozat és mindenekelőtt szeretned kell azt, amit csinálsz!" (Pelé, brazil világbajnok labdarúgó)
  Mi szeretjük a munkánkat és reméljük, hogy mi lehetünk 2017-ben az Év Property Management cége!


Referenciák

Bluehouse
GRW
Indotek