Az Év Property Management cége

ESTON International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.

Rövid bemutatkozás

Az ESTON International Zrt. 100% magyar tulajdonú, teljes körű ingatlanügynöki tevékenységgel, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat. Cégünk idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek az üzleti ingatlanok valamennyi területén.


Ingatlankezelő (PM) üzletágunkat szolgáltatási körünk bővítésére vonatkozó stratégiánk részeként indítottuk 2012-ben, a budapesti ingatlanpiacon addig felépített – meghatározó – piaci pozíciónkra alapozva. Egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a főváros vezető ingatlankezelőjévé váljunk, és támogassuk Megbízóinkat a portfoliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában, a jelenlegi dinamikus piaci környezethez alkalmazkodva.
PM üzletágunk indítása óta kiváló hírnévre tettünk szert rugalmas és hatékony szolgáltatásainknak köszönhetően, melyek célja mindenkor a Tulajdonosok, illetve Befektetők profitjának maximálása a bérlők elégedettségének növelésén keresztül. Elsődleges számunkra az ügyfélélmény biztosítása, melynek köszönhetően egy megbízásunkat sem mondták még fel.


Megközelítésünk eredményképpen PM üzletágunk mára az ESTON működésének egyik alappillérévé vált, és büszkék vagyunk rá, hogy az általunk kezelt hazai ingatlanportfolió meghaladja a 300 ezer négyzetmétert, és folyamatosan bővül.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Nagy megtiszteltetésként fogadtuk és hálásan köszönjük, hogy mi lettünk az Év Property Management Cége 2017-ben az ingatlan.com Zrt. által rendezett Az Év Irodája versenyen és így még nagyobb lendülettel és odaadással dolgoztunk tovább 2018-ban. A munka meghozta gyümölcsét és örömmel mutatjuk be elért eredményeinket:


Kezelt portfólió méret:


2018 Q4-re a szerződött portfóliónk mérete több mint 200%-kal 317.000-re növekedett 2017 Q4-hez képest. Ez a növekedés az általunk kezelt Bérlők számában is megmutatkozik, bérlői állományunk 100-al bővült és jelenleg meghaladja a 220-at.


Csapat:


A bővülést lekövetve csapatunk létszámát ismét megdupláztuk így már 9 fő dolgozik az ESTON International Zrt. Property & Project Management csapatában.
Ismerj meg minket, nézd meg kisfilmünket.


Software:


Az ESTON javaslatára és felügyeletével, az ingatlanok tulajdonosainak jóváhagyásával, az általunk kezelt portfólió 80%-án bevezetésre került professzionális ingatlan kezelési software a 2018-as év során.


Fenntarthatóság:


Mint egy nemzetközi lánc hazai franchise tagja, cégünk is elkötelezett híve az épületek fenntartható üzemeltetésének. Portfóliónk tartalmaz LEED, BREEAM és WELL minősített épületeket, ami komoly szakmai háttered biztosít. Hiszünk azonban a lokális megoldásokban is, így például némi többlet munkával sikerült elérni, hogy egyik 22.000 nm-es épületünk hulladékgazdálkodásában 90% újrahasznosítási szint valósuljon meg.


További elismeréseink:


A Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon 2018. november 22-én immár kilencedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait, ahol abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a szakmai zsűri az ESTON-t választotta Az év Property Management cégének.


Továbbra is hisszük, hogy akkor végezzük jól a munkánkat, ha a Megbízóink és a Bérlőink felé is mindig elérhetőek vagyunk, proaktívan kezeljük a vitás helyzeteket, mindig értékteremtő és innovatív megoldást nyújtunk a felmerülő problémákra.
Arra törekszünk, hogy olyan megbízókkal működjünk együtt, akik szintén elkötelezettek a minőségi szolgáltatás iránt. Megközelítésünk a „minden épület egyedi stratégiát igényel” elven alapszik.


„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.”
(Will Rogers)


Mi továbbra is szeretjük a munkánkat és reméljük, hogy mi lehetünk 2018-ban is az Év Property Management cége!


Referenciák

Adventum TRIUM Zártkörű Ingatlan Befektetési Alap
Bluehouse Capital
Exeter Property Group
Futureal-csoport - Advance Tower Irodaház
Hillside Offices
Indotek Group
OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.