Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos 28-32.

Rövid bemutatkozás

A Dome Facility Services Group 15 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.
A facility management mellett Dome Energy és Dome Fit-out márkanév alatt energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, Dome Real Estate Consulting üzletágunk pedig teljes körű FM tanácsadási szolgáltatást nyújt.
A Dome Csoport töretlen dinamikus fejlődésével mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjévé vált.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

15 éve vagyunk jelen szolgáltatásainkkal a hazai piacon, melynek részeként az ingatlanüzemeltetés mellett energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatást, valamint komplex létesítménygazdálkodási tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek.
4 alkalommal választott minket a Magyar Ingatlanszövetség az Év Ingatlankezelőjének, és dinamikus fejlődésünk eredményeképp, több díjunk mellett, 2014-ben és 2017-ben is megkaptuk a nívós, Az Év Facility Management Cége elismerést a szakmától.
7 kelet-közép és dél-európai országban kínálunk integrált, testreszabott létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat multinacionális nagyvállalatok számára a regionális partnereinkkel létrehozott 21st FM európai szövetség keretein belül.
2017 januárjától megkezdtük a győri Audi Motorgyár üzemeltetési feladatainak ellátását, amely Magyarországon a legnagyobb egybefüggő volumenű üzemeltetési megbízások egyike, közel 500.000 nm területen.
A 2017-es évben Décsi Gábor vezetésével a LEO Benchmarking munkacsoportja elkészítette az FM Benchmarking II legújabb kiadványt, amely 400 magyarországi kereskedelmi és vállalati ingatlan létesítménygazdálkodási mérőszámait összegző és bemutató egyedülálló FM iparági kutatás.


Referenciák

Audi
Biggeorge Holding
CA Immo
CBRE
ConvergenCE
Erste
Eston
Európa Ingatlanbefektetési Alap
Flextronics
Fővárosi Törvényszék
OTP Ingatlanalap
Quehenberger
Raiffeisen Ingatlan Üzemeltető
RREEF