Az Év Tervezett Lakó Projektje

Corvin Atrium by Cordia

Adatlap megosztása

Cím: 1082 Budapest, Corvin Sétány 6-8.

Ingatlan mérete: 39484 m²

Kivitelezés / Fitout

Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft.

Ingatlanfejlesztő

Cordia Ingatlanbefektetési Alap

Tervezés / belsőépítészet

Hajnal Építész Iroda Kft.

Rövid bemutatkozás

Budapest szívében, mindenhez közel.


• 11 lakó- + 1 parkolószint
• 1. ütem: 261 lakás
• 2. ütem: 270 lakás
• lakások 27-144 m2 közötti méretben
• 600 m2 méretű belső kert


A Corvin Átrium a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány lakóingatlan fejlesztése, a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén. A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belvárosmegújítási projektje. A jövő gondosan megtervezett városnegyede, Budapest szívében, ahonnan a belváros minden fontos pontja csupán karnyújtásnyira van. A legnagyobb egyetemek, kulturális intézmények, népszerű szórakozóhelyek, parkok, bevásárló központok, a Duna-part, fontos közlekedési csomópontok, sőt még a repülőtér is könnyedén elérhetőek.


A Corvin Átriumban nem csak az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljeskörű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről: üzletek, éttermek, posta, bank, patika, fogászat, sportközpont, uszoda, színház, mozi és még sok más szolgáltatás érhető el.


A Corvin Sétány leghosszabb déli homlokzattal rendelkező lakóházát egyedi arculat, különleges építészeti megoldások jellemzik. Központi részén nyugalmas belső kertben pihenhetnek a lakók, a felső emeleteken pedig a Gellért-hegyre és a Szabadság szoborra nyíló örök panorámában gyönyörködhetnek.
Befektetési célból is ideális választás, okosotthon kialakítású lakásokkal: az okosotthon kialakítás segítségével okostelefonról, tabletről, laptopról, akár távolról is irányítható, módosítható és felügyelhető a szobák hőmérséklete, a világítás, a háztartási berendezések, és a nyílászárók. A rendszer tetszés szerint tovább is bővíthető, kényelmesebbé, energiatakarékosabbá téve az otthont.


Lokációját tekintve a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne: értékálló befektetési lehetőség, gyors bérbeadhatóság, folyamatosan növekvő bérleti díjak jellemzik.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• kiemelkedő szolgáltatási- és közlekedési környezet: Corvin Pláza, üzletek, éttermek, posta, bank, patika, fogászat, sportközpont, uszoda, színház, mozi a közvetlen közelben, az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos pár percre, fontos közlekedési csomópontok könnyedén elérhetőek
• lakók kényelmét célzó kialakítás: okosotthonok, mélygarázs, exkluzív minőségű anyagok, 600 m2 méretű belső kert, 3 m széles tetőteraszok már a 4. emelettől
• belső udvarról is megközelíthető üzletek, kávézók, éttermek