Office Branding Különdíj

Cloud Office

Adatlap megosztása

Cím: ,

Átadás éve: 1970Q1

Rövid bemutatkozás


Az Eston International Zrt. és a Rendszerinformatika Zrt. által elérhetővé vált szolgáltatás lényege, hogy a megrendelő irodahasználók válláról lekerüljön minden informatikával kapcsolatos teher. A Cloud Office alapja az, hogy az irodaházat és a legnagyobb informatikai sűrűséggel rendelkező adatközpontot összekötötték, így sikerült elkerülni, hogy helyileg minden informatikai kiszolgáló egységet az irodaházba kelljen telepíteni. Minden munkaállomás az adatközponthoz kapcsolódik, feladatát ott látja el. Ezzel a költséghatékonyság növekedése jelentős, akár három-négyszeres is lehet, miközben az informatikai rendszer biztonsága is növelhető.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az ingatlanpiacon még nem elterjedt innovatív szolgáltatással a régebben épült irodaházak versenyképessége növelhető.


„A Panoráma Irodaház esetén úgy gondoltuk, hogy a szokásos lépéseken túl igazi versenyelőnyt biztosít, ha kihasználjuk, hogy az épület egyik bérlője a piacon jelenleg úttörő és professzionális informatikai szolgáltatást tud nyújtani az irodaház többi használójának. Ez a betelepülő cégeknek könnyebb, gyorsabb költözést, kevesebb irodakialakítási- és fenntartási költséget eredményez, jelentősen megnövekedett kényelem és rendszerbiztonság mellett.” - Salamon Adorján, Eston International


Az irodaházba két cég már kifejezetten a Cloud Office elérhetősége miatt költözött, valamint az épület két további bérlője is lemondta korábbi informatikai megrendeléseit, és élvezi az egy szolgáltatótól származó, átfogó szolgáltatás előnyeit.
Az ötletgazdák várakozásai szerint a közeljövőben jelentősen megnő az igény az informatikai feladatok kiszervezésére, mindemellett hamarosan új irodaépületek csatlakoznak a Cloud Office koncepcióhoz.