Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

BudaPart

Adatlap megosztása

Cím: 1117 Budapest, Kopaszi gát 1.

Ingatlan mérete: 500000 m²

Ingatlanfejlesztő

Property Market Kft.

Rövid bemutatkozás

A BudaPart egy megvalósuló álom. Igazi emberközpontú élettér, amelyben a környezetbarát csúcstechnológia, a gondos mérnöki tervezés és a természetközeliség inspiráló harmóniát közvetít. Megbecsüljük azt, amit a környezet és az urbánus közeg, azaz a folyó és a közeli belváros kínál a BudaPart helyszínén, és a területet ezekre a szinergiákra építve varázsoljuk harmonikus és inspiráló közeggé. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.
A BudaPart egyedi beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 20 hektárnyi zöldfelület olyan érzést nyújt, mintha nem is egy nyüzsgő világvárosban lennénk. A BudaPart lakói és az itt dolgozók így nem kevesebbet mondhatnak majd el magukról, mint azt, hogy Budapest egyik legzöldebb részén élnek, járnak munkába.
A BudaPart az M1/M7, valamint az M6 autópálya bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el. A Rákóczi hídnak, a Könyves Kálmán és Hungária körútnak, valamint az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.
A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik. A 33 jelzésű busz köti össze a területet Újbuda-központot érintve a Móricz Zsigmond körtéri állomással. Az 1-es villamos több átszállási lehetőséget biztosít a város különböző részei felé. A vonal folyamatban lévő meghosszabbításával az Etele tér metró és távolsági busz megállója válik könnyen megközelíthetővé. A 133 E jelzésű busz közvetlen kapcsolatot biztosít a belvárossal (Ferenciek tere negyed óra), de egészen Újpalotáig eljuthatunk vele.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A XI. kerületben, Újbudán, a Duna mellett Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedet építünk. A Kopaszi gát jelenlegi kellemes zöld környezete és hangulata fog átnyúlni az itt épülő városnegyedbe is.
A BudaPart fejlesztéssel többek közt az a célunk, hogy azt a kreatív energiát, ami ennek a különleges lokációnak a sajátja, megőrizzük és koncentráltan adjuk át az itt dolgozóknak és lakóknak. A megálmodott közösségi tereknek köszönhetően a BudaParton dolgozók alkotó közösséggé formálódhatnak, az itt lakók pedig nyugalmat találnak kényelmes otthonaikban és a kellemes szabadidős helyszíneken. A BudaPart fejlesztés mindezeknek köszönhetően egy minden igényt kielégítő városnegyedként fog funkcionálni, ahol a munka és a kikapcsolódás, valamint az épített és a természetes környezet tökéletes fúzióban működik majd együtt.
Az első ütem építkezései 2019 elejéig tartanak, amikorra is elkészül a BudaPart Otthonok első két lakóépülete, valamint a mintegy 20 000 m2-es BudaPart Gate irodaház az idén 21 éves Market Építő Zrt. kivitelezésében. Ráadásul a fejlesztés főterén épül Magyarország vezető olajvállalatának, a MOL-nak 120 méter magas székháza is, amelyet a világhírű, londoni Foster+Partners tervezett.