Az Év Belsőépítész cége

Value4Real Group

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Rövid bemutatkozás

A Value 4 Real Group immáron több, mint egy évtizedes történetének egyik új fejezete a belsőépítész tervezőstúdió megalakulása, 2020 nyarán. A közel 30 fős építész-tervezőrészleg tagjaként működő 8 fős csapat, több, mint 60 sikeres projektet tudhat maga mögött, gyarapítva ezzel tervezési üzletágunk elégedett ügyfélkörét.


Kollégáink az elmúlt három évben összesen mintegy 225 000 m2 alapterületen zártak sikerrel kreatív és generáltervezési feladatot, melyek között számtalan felújítási, átépítési és új építésű tervezési munka szerepelt a lakó és kereskedelmi ingatlanszektorban egyaránt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az üzletágaink szoros együttműködésének köszönhetően olyan realitásokon alapuló, műszakilag átgondolt, kortalan dizájnmegoldásokat alkotunk, amelyek határidőre, költségkereteken belül elkészíthetők, mindemellett időtálló és funkcionális tereket eredményeznek felhasználóiknak, a lehető legélhetőbb környezetet teremtve számukra.


Projektjeinket megelőzően átfogóan tanulmányozzuk ügyfeleink jelenlegi irodáját, szervezeti felépítését, a szervezeti egységek igényeit, melyeket összevetünk vállalati céljaikkal, hogy ennek eredményeképp olyan irodát alkothassunk számukra, amely hosszútávon segíti mindennapi működésük hatékonyságát. Azon vagyunk, hogy támogassuk az egyes divíziók közötti határok lebontását és az általunk alkotott terek, a szervezetin túl, az emberi relációban is elősegítsék az új kapcsolatok létrejöttét, emellett pedig megfelelően tükrözzék és erősítsék a vállalati kultúra sajátos jellegét.
Generáltervezési tapasztalatunkat felhasználva, jelentős hangsúlyt helyezünk arra, hogy koncepcionális gondolkodásunk a leginnovatívabb műszaki megoldásokkal párosuljon, biztosítva ezzel a terek gépészeti, elektromos és szabályozó rendszereinek összhangja által megvalósuló maximális komfortot.


Belsőépítészeti projektjeink jelentős részét építészeti generáltervezési fázisban is lehetőségünk van végig kísérni, így garantáljuk a partnereinkkel megálmodott közös terek megvalósulását.


A vállalati ESG stratégiákhoz igazodva, projektjeink során törekszünk ügyfeleink célkitűzései és az aktuális trendek mentén olyan megoldásokkal tervezni, melyek a közeli beszerzési forrásokra optimalizált anyagfelhasználásra, továbbá a környezeti terhelés minimalizálása mellett az energiafelhasználás csökkentésére koncentrálva, hosszú távon is értékálló beruházást jelentenek.


Tervezési munkáinknál fontosnak tartjuk, hogy a magyar dizájnipar szereplői is teret kaphassanak az általunk tervezett terekben, ezzel is segítve a hazai alkotók térnyerését nemzetközi ügyfeleink projektjein. Ezt a célt szolgálják többek között a manufakturális módon készített akusztikai panelek, egyedi, személyre szabott illusztrációk és grafikai elemek, kézi készítésű bútorok és burkolatok, növények felhasználásával készült világítótestek, burkolatok és egyedi lámpatestek.


A részletgazdag környezet megteremtéséhez a piacon megszokott mobiliák és grafikai elemek tervezésén felül dekorációs elemekkel, textilekkel is kiegészítjük az általunk tervezett enteriőröket, biztosítva ezzel a felhasználók számára barátságos, otthonos, közösségi terek esetén pedig az otthont megidéző hangulatot. Célunk, hogy az általunk megálmodott iroda, a közös terekkel együtt a valódi otthon mellett második otthonként is funkcionálhasson.


Partnereink a projekt teljes evolúciója alatt, a tervezés után, a kivitelezési fázisban is számíthatnak ránk. A köztes döntéseken keresztül az utolsó díszpárna helyére kerüléséig ügyelünk rá, hogy projektjük a tervezés során elképzeltek szerint valósuljon meg. A munkafolyamatok minden apró fázisát utánkövetéssel monitorozzuk, hogy a valós felhasználási szituációból szerzett tapasztalatainkat, úttörőként, a legaktuálisabb építészeti és műszaki megoldások nyújtásával kamatoztassuk tovább a piacon.