Az Év Irodája Evolúciós Díj

SANOFI HUB2 Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Váci út. 133. E.ép.2.em.

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 3690 m²

Irodában dolgozók száma: 300

Bérlő cég: Chinoin Gyógyszer és Vegyészeti Termékek Gyára Zrt.

Rövid bemutatkozás

A Sanofi innovatív nemzetközi biotechnológiai vállalatként világszerte milliók számára kínál terápiás megoldásokat és életmentő védelmet nyújtó vakcinákat. Vállalatunk a hazai gyógyszergyártási tradíciókra építő, európai viszonylatban is számottevő jelenléttel rendelkezik Magyarországon.


Budapesten 2019-ben jött létre a nemzetközi szolgáltatóközpont, ami ma már több, mint 900 kiemelkedő szakértőt foglalkoztat, és a létszám folyamatosan nő. A szolgáltatóközpont bővült ezzel a modern, új irodával, ahol fontos célkitűzés volt, hogy a kollégák munkáját egy modern, inspiráló, rugalmas irodatér támogassa.


A Sanofi új irodája 2023-ban nyitotta meg kapuit és biztosít egyedi, az irodai munkavégzés különböző formáit támogató környezetet kapcsolódva az elmúlt években kialakított és örömmel használt budapesti Sanofi irodákhoz.


A korábban átadott irodákhoz képest több új funkció is teret kapott, mint orvosi rendelő, baba-mama szoba, pihenőszoba, relaxációs tér és egy workshop- és gym sarok.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Sanofi Budapest Hub második irodája egy lenyűgöző tér, melyet nem csupán irodának nevezhetünk, hanem egyben inspiráló kalandnak is, mely az utazás élményét hozza el a mindennapokba. Ez a koncepció azoknak a kreatív és sokszínű embereknek szól, akiknek fontos a változatosság, ugyanakkor a helyi kötődés is.


Egyszerre testesíti meg az innovációt és az alkalmazkodást. Ez az iroda nem csupán egy statikus munkaterület; a tér kialakítása és designja illeszkedik a dolgozók változó igényeihez és a modern munkavégzés dinamikájához.


A változatosság nem csupán a berendezésekben vagy a térhasználatban nyilvánul meg, hanem az atmoszférában is. Az enteriőr tervezése során olyan elemeket használtunk, melyek természetes értékeket tükröznek, emellett pedig az utazás motívumait is felidézik. A térbe belépve az emberek egyfajta "utazásra" indulnak, ahol a különleges belső kialakítás minden egyes pontja más és más élményt nyújt. A hajózás, vonatozás, repülés vezeti az embereket az egyes terek között a magok menti folyosókon, megérkezve pedig a víz alatti és feletti hangulat, a kiszáradt szikkadt nyári földek és felhők fölötti élmények jutnak az ember eszébe.


Flexibilis munkahelyi területeinken mindenki megtalálhatja a számára ideális környezetet, amit többféle ergonomikus állomás kialakításával támogattunk. A fókuszált munkavégzést támogató területeket zöld falak és lounge-ok választják el, ahol a munkatársak találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, és a közös munka is hatékonyan folyhat.


Emellett olyan területeket is kialakítottunk, melyek kifejezetten a közösségi élményre és a kikapcsolódásra összpontosítanak, amihez pihenőbútorokat és sporteszközöket is elhelyeztünk az iroda több pontján.


Az iroda legizgalmasabb részei közé tartozik az a légies sarok, mely a belső udvarra néz, és kivételesen kellemes hangulatot áraszt. A természetes fény áradása, a mozgatható bútorok és a teret átszelő inspiráló légkör mindenkit arra ösztönöz, hogy a munka és a pihenés egyensúlyát megtalálja.


Az irodába való megérkezés is egy különleges élményt kínál. A zöld dzsungelbe érkezve az ember azonnal megérezheti az inspiráció erejét, és azonnal kreatív munkába foghat vagy akár nagyobb találkozókat tarthat.


A Sanofi Budapest Hub irodája egy olyan tér, ahol a funkcionalitás és a sokszínűség tökéletes egyensúlyban van, és reméljük, hogy ez a tér számos érdekes pillanatot és inspirációt nyújt az itt dolgozóknak.


Tervezők

Lab5 Architects