Az Év Irodája

Reckitt Bencksier

Adatlap megosztása

Cím: , XI. kerület 1113 Budapest, Bocskai u. 134-146.

Ingatlan mérete: 1300 m²

Irodában dolgozók száma: 110

Irodabútor

Kinnarps Hungary Kft

Irodabútor

Bútorg Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Lima Europe Kft.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Kreatív, fiatalos irodánk egy ipari műemlék jellegű épületben került kialakításra, ahol sikerült a dolgozók igényeinek megfelelő kellemes és inspiráló irodai környezetet létrehozni.
A rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkező loftos környezet a "street art" hangulától válik igazán trendivé. Az optikailag is megnyitott tereket színes coffee pointok, lounge-ok és tárgyalóblokkok teszik még izgalmasabbá.


Irodánk kitűnő példa arra, hogyan valósítható meg az „open office” oly módon, hogy ne a tipikus irodai környezetben, annak esetleges nyomasztó hatásaival szembesülve kelljen eltölteni a napot, s hogyan lehet kreativitással, szabadsággal motiválni az embereket! Azzal, hogy megteremtettük a megfelelő interiort, amit kiegészít a Dorottya Udvar megnyugtató, inspiráló belső udvara, elősegítettük, hogy a napi munka folyamán úgy érezhessük, számtalan helyen megfordultunk a vízparttól, a parkon át a kávézóig, miközben el sem hagytuk az irodánkat, vagy az irodaházat.

Megfelelve a mai rohanó világ kihívásainak, igyekeztünk egy fiatalos, "pörgős", tipikus FMCG dinamikájú életteret teremteni, ami a visszajelzések alapján sikerült, mind a tervezők, mind a dolgozók nagy örömére!