Az Év Családbarát Közösségi Tere

myhive play - Gyermekmegőrző

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. H/2

Rövid bemutatkozás

A myhive - az IMMOFINANZ nemzetközi irodamárkája - hazánkban közel két és fél éve került bevezetésre. A koncepció sikere azóta is töretlen, a szolgáltatások színvonala és köre látványosan növekszik, a bérlők igénylik és szeretik a márkát. A szolgáltatások kialakításakor az IMMOFINANZ igyekszik az irodaházak között differenciáltan a bérlői igényeknek megfelelni. Így történt akkor is, amikor a közel 1800 dolgozó embernek helyet adó myhive Atrium Parkban igény merült fel egy gyermekmegőrző kialakítására! A szándék mellett az IMMOFINANZ motiváltsága is kellett ahhoz, hogy amint felszabadul egy erre alkalmas helyiség, rövid időn belül megvalósuljon a myplay gyermekmegőrző! A márciusban átadott, a Nanavízió által tervezett és az irodaház belső udvaráról könnyen megközelíthető közel 80m2-es csodálatosan berendezett családias myplay minden myhive tag számára elérhető, akik szeretnék gyermekeiket biztonságban, a munkahelyükhöz közel, egy vidám hangulatú helyen tudni - amíg ők elfoglaltak. Szeretnénk, ha a későbbiekben minél több myhive irodánkban megvalósulhatna a gyerekbarát iroda ilyen jellegű modellje!


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Olyan egyedülálló magas szintű myhive szolgáltatás, amely pont akkor támogatja a dolgozó szülőket, amikor senki más tud nekik segíteni. Nem csupán felügyelik a gyermekeket, hanem egy barátságos légkörben, az igényeknek megfelelően és az egyéniségüket figyelembe véve differenciált bánásmóddal foglalkoznak velük. Többéves tapasztalattal rendelkező pedagógus szakemberek felügyelik a tevékenységeket, a szabad játékok mellett pedig irányított foglalkozások is vannak.
Egyre jobban felértékelődik az olyan munkahely, ahol extra szolgáltatásokkal növelik a munkavállalók hétköznapi kényelmét. Az IMMOFINANZ sokat tesz azért, hogy az irodaházaikban dolgozók maximálisan érezzék ezt. A myhive sikere a bevezetése óta töretlen, a bérlők szeretik a márkát és a mindennapokban is eléri a célját: sikeres közösségépítés az irodaházak dolgozói között és magas szintű szolgáltatások biztosítása az ott dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A siker egyik fontos tényezője, hogy a vállalat az irodaházaiban rendszeresen figyelemmel kíséri a felmerülő bérlői igényeket.
Mivel az IMMOFINANZ számára nagyon fontos a bérlők maximális elégedettsége, ezért nagyon büszkék arra, hogy szinte egyedüliként a piacon megvalósították meg a gyermekmegőrzős irodaház koncepcióját. Hiszen melyik kisgyerek ne szeretne szüleivel reggelente a "dolgozóba" járni és onnan délután együtt hazatérni a családi otthonba?