Az Év Szakmai Irodája

Mobil Homes

Adatlap megosztása

Cím: 2870 Kisbér, Téglagyári út

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 230 m²

Irodában dolgozók száma: 9

Bérlő cég: Mobil-Homes Kft.

Rövid bemutatkozás

A Mobil-Homes Kft. 2009 óta foglalkozik mobilházak kereskedésével Magyarországon. Kezdetben kizárólag csak használt mobilházak értékesítésével, szállításával, telepítésével foglallkozott, de ahogy az igények és a gazdasági körülmények is változtak, úgy újonnan tervezett és gyártott mobilházakkal tinyházakkkal is bővült a paletta. A dinamikus fejlődés következtében 2022-ben felmerül egy új iroda és telephely kialakításának igénye. Aminek helyszínéül egy volt téglagyár területe került kiválasztásra.
Az iroda tervezésével Bodrogi Fanni és Hitka András lett megbízva.
A tér megtervezése és megvalósítása során olyan kreatív ötletekben gazdag inspiráló munkakörnyezet jött létre, amely egyszerre szolgálja az itt dolgozók és az ide látogató ügyfelek kényelmét és jó érzetét. A dolgozók igényeit szem előtt tartva került kialakításra a nagyméretű tárgyaló, teakonyha és az írható falfelületek. A jó ügyfél élmény érdekében került kialakításra az óriási openspace bemutatóterem, amiben a vállalkozás


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az iroda egy leromlott állapotú ipari csarnok újjáélesztésével és újraértelmezésével valósult meg. Cél volt, egy már meglévő épület felhasználása valamint korszerűsítése. A tervezés és kialakítás során hangsúlyos szerepet kapott a fenntarthatóság: Energiatakarékos világítási rendszer okos vezérléssel,illetve az iroda működését támogató napelem rendszer került kialakításra. A betervezett anyagok és burkolatok kiválasztásakor is előnyben részesültek a fenntartható megoldások. A betervezésre került mobiliák, világítótestek és egyedi gyártású bútorok esetében pedig nagy szerepet kaptak a magyar gyártók valamint a helyi gyártás.


Tervezők

Bodrogi Fanni
Hitka András