Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio

Adatlap megosztása

Cím: 1027 Budapest, Horvát 14-26

Bérlő cég: Az elmúlt negyed évszázadban olyan sikeres cégek tiszteltek meg minket bizalmukkal, mint az OTP, az Erste Bank, a Raiffeisen Bank, a Robert Bosch, a Thyssenkrupp, a SAP, az Oracle, az AirFrance–KLM, az Astra Zeneca és az iON. Portfóliónk fókuszában az irodatervezés áll, ezen a szakterületen a piacon egyedülálló módon, három üzletág összehangolt munkájával dolgozunk.

Rövid bemutatkozás

Két és fél évtized tapasztalat, 500+ sikeres projekt, 3 üzletág: bemutatkozik a MádiLáncos Studio


1997-ben alapított belsőépítész irodánk, a MádiLáncos Studio már a kezdetekkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy meghonosítsa a magyar piacon addig még nem látott nemzetközi designtrendeket és professzionális munkaszervezést. Ma, 25 évvel később, a cég a magyar belsőépítészet meghatározó stúdiója, többszörös Év Irodája díjazott, az Év Belsőépítésze cím nyertese, a nemzetközi BigSEE-díj birtokosa, az Archello Az Év Projektje 2022 döntőse, a Klasszis Top Design 2023 Az Év Hoteltervező Belsőépítésze díj nyertese.


A cégcsoportot vezető Sárosdi-Mádi Krisztina, Láncos Áron és Szlovák János hisznek abban, hogy csapatban erősebbek, mint külön-külön. Együtt alkotva tudásuk és kreativitásuk megsokszorozódik, vezetői stílusuk izgalmas találkozása pedig garancia az iroda hatékony működésére.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

„Történjen bármi, a minőségben való hitünk megkérdőjelezhetetlen.”


A MádiLáncos Studio portfóliója lefedi a komplex belsőépítészeti tervezés, az irodadesign, a 3D látványtervezés és grafikai tervezés területét, külön üzletág foglalkozik a projektmenedzsment és workplace strategy (ML2C), illetve a környezettudatos épületminősítés (ML2S) szakterületeivel. Piacvezető cégként nemcsak követjük, hanem alakítani is szeretnénk azokat a trendeket, amelyek a jövő tereit meghatározzák.


A csapat a mindennapi munkájában kiemelt figyelmet fordít a költséghatékony tervezésre, a szigorú pénzügyi kontrollra és a határidők pontos betartására. A MádiLáncos Studio küldetése, hogy a munkatársak komplex szaktudását és friss ötleteit ötvözve segítse a megrendelőket abban, hogy új irodájukkal cégük is új szintre lépjen.


A Studio 2023-ban izgalmas vállalást is megfogalmazott, hiszen ettől az évtől kezdve minden projektben kiemelt szerepet kapnak kortárs magyar képzőművészek munkái. A cél, hogy minél több irodatérben legyen jelen a művészet és a munkatársak élvezhessék annak pozitív hatásait. Ennek jegyében indítottuk el az MLSxArt projektet, melyben művészeti projektek kommunikálásával, kiállításszervezéssel, kerekasztal-beszélgetéssel népszerűsítettük a témát.


Másik kiemelt célunk az ESG (Enivornmental, Social, Governance) célokért való munka: a fenntartható tervezés alapvető szempontjai, az újrafelhasználás, a legkevesebb bontásra való törekvés és az energiahatékonyság mellett minden irodaterünkben érzékeny szemlélettel, az embert a középpontba helyezve szeretnénk tenni azért, hogy a hatékonyság mellett a jól-lét szempontjai is érvényesüljenek az irodákban.


Ebben az évben számos fontos munkánkat adhattuk át: új irodába költözött a tel-avivi központú TRAX, bővült az Astra Zeneca irodája, második üteméhez érkezett az DLA Piper iroda, amerikai hangulatú irodatérben dolgozhatnak az ION munkatársai és a magyar ingatlanszektor fontos szereplője, a CPI is minket választott saját irodatere megtervezésére.