Az Év Közösségi Tere

Loffice Déri

Adatlap megosztása

Cím: 1084 Budapest, Déri Miksa utca 6.

Ingatlan mérete: 235 m²

Rövid bemutatkozás

A hazai rugalmas iroda koncepció úttörőjeként idén a Loffice a 15. évébe lépett. A belváros két helyszínén egyedi, díjnyertes irodaházakat üzemeltetünk, modern és fenntartható irodamegoldásokat biztosítva nagyvállalatoknak is. 2023-ban megnyitott legújabb helyszínünk is a 8. kerületi Déri Miksa utcában, a Rákóczi tértől pár lépésre, így ide költöztettük a brand közösségi funkcióit: a coworking irodánkat és rendezvénytereinket.


A bauhaus jellegű társasház földszinti üzletében a híres Panton papírüzlet második hazai boltja üzemelt több mint 30 évig, mígnem 2022-ben a Loffice tulajdonába került, 2023-ban pedig már rendezvényterével együtt nyitottunk itt meg a kerület és a megújult Déri Miksa sétány színfoltjaként.


A közösségi iroda 23 munkaállomással, egy kisebb és egy nagyobb tárgyalóval, egy telefonálós kuckóval, valamint közösségi konyhával felszerelt. A szomszédos rendezvénytér 50-60 fő befogadására alkalmas, játékos és sokoldalú kialakításával sokféle esemény kedvelt helyszíne.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az utcafronti nagy ablakoknak köszönhetően közvetlen a kapcsolatteremetési lehetőség a környék lakóival, a coworking iránt érdeklődőkkel, a rendszeres privát és közösségi eseményeknek köszönhetően pedig sok névjegykártya és ötlet cserél gazdát. 2023 tavaszán egy nagyszabású Szomszédünnep (Block Party) keretén belül mutatkoztunk be az új szomszédságnak kézműves vásárral, dj szettel, angol kvízesttel. Számunkra fontos a közvetlen környezetünk és a kerület, ahol üzemelünk, így 8. kerületi vállalkozások és nonprofitok eseményeinek 20% kedvezménnyel biztosítunk helyszínt tereinkben. Coworker közösségünk freelancerekből, kisebb cégekből áll, 20-30 állandó taggal. Új helyszínünkre azért is büszkék vagyunk, mert nagyrészt a közösségünk visszajelzései alapján és saját elképzeléseink, 15 éves bécsi és hazai tapasztalatunk szerint alakítottuk ki a tereket, a funkciókat, a részleteket.


Tervezők

Az irodát a Loffice csapata és Willem van de Ven grafikusművész tervei és ötletei alapján valósítottuk meg.