Az Év Belsőépítész cége

LEVEL UP Office Design

Adatlap megosztása

Cím: 1115 Budapest, Kelenföldi út 2.

Rövid bemutatkozás

Világszerte egyre többen ismerik fel, hogy az emberközpontú, funkcionális munkakörnyezet valójában mekkora hatással van a cégek produktivitására. A LEVEL UP Office Design ennek a szemléletmódnak az első, elkötelezett képviselője Magyarországon. Megalakulásunk óta azon dolgozunk, hogy a hazai vállalatok, beruházók és ingatlanfejlesztők számára kiemelkedő belsőépítészeti megoldásokat nyújtsunk, az irodaházak és közösségi terek teljes körű kialakításától egészen a személyre szabott, inspiráló egyéni munkakörnyezetek tervezéséig.


Nem designerek, hanem irodatervező mérnökök vagyunk. Hiszünk abban, hogy a design és a funkcionalitás ugyanolyan fontos szerepet töltenek be az irodai terek megalkotásánál. Ezért nem csupán látványterveket készítünk, hanem részletes, alaposan ellenőrzött megoldásokat tervezünk, amelyek biztosan működni fognak. A tervezési fázison túl egészen a megvalósulásig kísérjük a projektjeinket, hogy valóban olyan tereket alkossunk megrendelőinknek, amelyek maximálisan támogatják majd az irodát használó vállalkozások mindennapjait.


Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években egyre több hazai cégnek és beruházónak segíthettünk nyugati színvonalú munkakörnyezeteket teremteni, ahol hatékonyabban, produktívabban és boldogabban dolgozhatnak az emberek. Kezdeti csapatunk mára építészmérnökökkel, kreatív koncepciótervezőkkel, projektmenedzserrel és tapasztalt szakági tervező partnerekkel bővült, hogy a legnagyobb volumenű irodaprojektek során is professzionális és kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert a részletgazdag, design irodák tervezése mellett a teljes körű belsőépítészeti fit-out generál tervezés területén is.
Ennek megfelelően tudatosan bővítettük csapatunkat 2019-ben több, nagy tapasztalattal rendelkező tervező kollégával.


Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív belsőépítészeti megoldásokra, az újszerű tér és anyaghasználatra, és a funkcionális, emberközpontú munkakörnyezetek tervezésére, mellyel igazán egyedi irodatereket hozunk létre.


Kiváló visszajelzés számunkra, hogy fentiek eredményeként a 2019-es versenyben mind a négy, általunk tervezett projekt Az Év Irodája 2019 shortlistre került.


Látványtervezés területén a legújabb technológiákat alkalmazva ügyfeleinknek a valósághű látványtervek mellett már videorenderek készítésével is segítjük az általunk tervezett terek bemutatását.


Projektjeink gördülékeny lebonyolítása érdekében bevezettünk egy projekt management szoftvert, amelynek segítségével még hatékonyabban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket.


Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink évente több szakmai továbbképzésen, illetve kiállításon vesznek részt, így ügyfeleinket mindig a legfrissebb trendek és a leginnovatívabb anyagok és technológiák ismeretében tudjuk kiszolgálni.


Referenciák

BALASYS IT Office
INFOGROUP Office
TETRA PAK Office
MANNVIT Office
TIGRA Office
Légmester | e6system
Raiffeisen Ingatlan Alap
HB Reavis
Novartis
CBRE
IDEMIA
DIAGEO