Az Év Szakmai Irodája

Kinnarps Showroom

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Agora, HUB 1. Esztergomi út 31-39.

Átadás éve: 2023 Q3

Ingatlan mérete: 500 m²

Irodában dolgozók száma: 16

Bérlő cég: Kinnarps Hungary Kft.

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Irodabútor

Kinnarps Hungary Kft

Mobil és üvegfalak

SIMO GROUP Kft.

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor

Irodaszőnyeg, padló

Uniket

Rövid bemutatkozás

„A varázslat a személyes találkozásokban rejlik”
Ez a mottó vezetett minket új irodánk és bemutatótermünk kialakításakor, amikor 17 év után úgy döntöttünk új lokációt választunk főhadiszállásunknak.
Egy alapos munkatér-analízist segítségével olyan koncepciót alkottunk, amiben a kollégáink munkavégéshez szükséges feltételeket, a nemzetközi showroomkoncepciónkat és a bemutatótermi funkciót is sikeresen ötvöztük.
A végeredmény pedig egy korántsem átlagos tér lett.
Egy olyan helyet alkottunk ,
ahol kollégáinkkal, partnereinkkel találkozva élményt, tudásmegosztást és párbeszédet kínálunk,
ahol inspirációt és kreativitást teremtünk,
ahol mindenki megtapasztalhatja a Skandináv designt és azokat az értékeinket aminek köszönhetően fenntartható és sikeres tereket alkotunk ügyeleinknek.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az új irodánk lokációját alapos megfontolás és szakértői elemzés alapján választottuk ki. Az Agora irodaházban való elhelyezkedése nemcsak ideálisnak bizonyult a Kinnarps speciális igényeinek kielégítése szempontjából, hanem az épület is korszerű fejlesztésekkel rendelkezik így biztosítottnak látjuk, hogy nem csak kollégáink wellbeingjére van figyelem fordítva de a fenntarthatóságra is.
Az iroda kialakításában kiemelt figyelmet fordítottunk ugyanis a fenntarthatóságra.
A régi de tökéletes állapotban lévő bútorainkat felújítottuk kárpitot és mozgó alkatrészeket cseréltünk, ezzel is támogatva a környezettudatosságot. A régi irodánk design elemeit, beleértve a lámpákat és az akusztikus paneleket, harmonikusan beépítettük az új koncepcióba.
A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket tovább erősítettük a helyi tervezőktől származó lámpák beszerzésével. A KOMOK kapszula lámpái és Ungár Fanni kreatív alkotásai is helyet kaptak, hozzájárulva az iroda egyedi és környezettudatos atmoszférájához.
Gondolva a tervező kollégákra, egy speciális workshop asztalt alakítottunk ki, ahol minden anyagunk egységesen elérhető, megkönnyítve a szín- és szövetválasztást. Ezzel a tér tervezésében és kialakításában szeretnénk inspirációt nyújtani, és egyszerűsíteni a tervezési folyamatot a szakemberek számára.
Végül, de nem utolsó sorban különböző kreatív installációkkal jelenítettük meg azokat az értékeinket, amik nem csak megkülönböztetnek minket a többi bútoros cégtől, de ugyanakkor edukatív jelleggel segítenek jobban belegondolni az irodai mindennapok lenyomatába a környezetvédelem és az egyén szempontjából is.


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A Kinnarps Showroom nem pusztán bemutatni szeretné a termékeit, de kiemelt hangsúlyt fektettek fenntarthatósággal kapcsolatos edukációs célra is. Showroomjuk megtekintése során bepillantást nyerhetünk például abba, hogy miért is olyan fenntarthatóak a Kinnarps bútorok, milyen újrahasznosított anyagokat használnak, milyen lepedőkbe csomagolják szállítás során a termékeiket és ennek mi az alapanyaga.


A Showroom egyszerre kellemes munkahelye a kollégáknak, valamint praktikusan és gyorsan átalakítható bemutatótér is. Ezt a kettőséget ötletes belsőépítészeti megoldásokkal és elrendezéssel érték el.


Különös tetszést aratott a zsűri körében, hogy a Kinnarps iroda minden dolgozója kiválaszthatta a saját székét a cég teljes kollekciójából, így ebben az irodában mindenki a számára legkényelmesebb székben ülhet. Különösen ötletes valamint az a “házikó” az irodában, melynek hála mindenki megtapasztalhatja, hogy mit jelent egy akusztikus panel jelenléte vagy hiánya a térben.


A Kinnarps hirdeti bútorai könnyű felújíthatóság, melyre hiteles példákat is mutat: az előző showroomból áthozott bútorok új kárpittal, vagy új mozgóalkatrészekkel kelnek új életre az új térben. Szintén a fenntarthatóság jegyében az iroda lámpái magyar tervezőktől kerültek beszerzésre. (Ungár Fanni és KOMOK) A tervezés megkönnyítésére létrehozott kreatív térben minden elérhető amire a szakembereknek szüksége lehet.


Tervezők

Hellomonochrome