Az Év Közösségi Irodája

HubHub Budapest

Adatlap megosztása

Cím: 1068 Budapest, Király utca 26

Ingatlan mérete: 2250 m²

Bérlő cég: Korpas & Partners Kft. JJM Advertising ltd. Auxmoney GmbH Photon Technologies Kft. HeatVentors Kft. World Wide VR RIM Enterprises Zrt. Airtame Hungary Kft. Screbo Aroundsound Taylor Wessing & Braner és Társai Ügyvédi Iroda Turbine.AI Centera Kft ViWa Europa Kft. Itegration EuroAsian Startup Awards WebMa Magyarország WorldQuant Predictive Cursor Insight DevelopMinded Emerging Europe Luckbooster Ltd Altagrand Zrt.

Irodabútor

Bravosincord Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Mádi Láncos Studio Kft

Irodabútor

Dowork

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield Kft.

Kivitelezés / Fitout

Value4Real Építő Kft.

Irodabútor

Blue Business Interior Kft. - 35718

Rövid bemutatkozás

A HubHub nem annyira tér vagy hely, mint inkább életérzés.


A HubHub az emberi tehetség epicentruma, melynek célja a lehetőségek kiaknázása. Tökéletes környezet kialakítására és fenntartására törekszik, amely kivételes dolgok megvalósítására alkalmas. Különböző módon gondolkodó emberek értékes egyvelegével állunk szemben, akik együttesen egy erőtől duzzadó, progresszív közösséget alkotnak, amely kész másokkal is megosztani a sikert, egyetlen céllal – megszakítás nélkül növekedni.


A HubHub olyasmivel tölti meg a környezetét, amit a siker alkímiájának nevezhetünk. Minden egyes cselekvésünk célja a tagjaink, a közösség és a vállalati környezet között felmerülő lehetőségek kialakítása és maximalizációja. Küldetésünk részeként a rendezvényeink és oktatási programjaink segítségével a tehetségek fejlesztésével egyaránt foglalkozunk. Pont a rendezvények és a workshopok játszanak kulcsfontosságú szerepet a potenciális partnerek, a közreműködők és a befektetők közötti kapcsolatok létrehozásában. Ily módon olyan támogatáshoz és lehetőségekhez biztosítunk hozzáférést, amelyek a következő szintre emelik az üzletet és az embereket.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Azt tapasztaljuk, hogy a munkavállalók számára egyre jobban felértékelődik az irodatér belsőépítészeti kialakítása, a jó lokáció - mely a könnyű megközelíthetőség mellett a közelben található szolgáltatások sokszínűségét is magában hordozza - valamint az egészség- és környezettudatos szemlélet.
A belsőépítészeti kialakításban teret nyernek a változatos, izgalmas és egyedi, személyre szabott megoldások. Egyaránt helyet kell biztosítani az extrovertált és introvertált egyének számára, a csoportos megbeszélések és az egyéni, fókuszált munkavégzés számára is, hogy mindenki megtalálja az egyéni preferenciájának, vagy éppen az aktuális munkafolyamatnak leginkább megfelelő helyet. Kiemelt figyelmet kell fordítani a kikapcsolódást nyújtó funkciókre is – work cafék, breakoutok, játékszobák – melyek a közösségépítést és felfrissülést szolgálják.
A HubHub budapesti irodája erre a változásra tökéletesen reflektál frekventált, Király utcai elhelyezkedésével és az elérhető munkahelyek sokszínűségével, a közösségi funkciók fókuszba helyezésével.
A tervezés során a különleges műemléki épület adottságai mellett a környezetre –bulinegyed- való reflektálás és a HubHub arculatához illeszkedő, de helyi jegyeket is magában hordozó belső terek megalkotása állított izgalmas kihívás elé bennünket. Meghatározó alapot jelentett a meglévő, eredeti vegyes falazatok látványa, melyet mindenképp szerettünk volna megtartani. A környezethez való kapcsolódást a környező vendéglátóhelyekre jellemző, nyers, indusztriális felületek és anyagok alkalmazásával, valamint a bútorok és világítótestek sokszínűségével igyekeztünk megteremteni. A helyi „íz” érdekében ahol lehetőségünk nyílt rá, törekedtünk magyar dizájnerek termékeinek betervezésére.