Az Év Szakmai Irodája

Haworth Budapest Showroom

Adatlap megosztása

Cím: 1031 Budapest, Záhony utca 7

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 660 m²

Irodában dolgozók száma: 50

Bérlő cég: Haworth Hungary Kft.

Növénydekoráció

Fürge Füge Kft.

Irodabútor

Haworth

Üzemeltetés

Graphisoft Park

Kivitelezés / Fitout

Graphisoft Park

Világítástechnika

Philips

Akusztika

Ecophone

signage design

NeonSign Kft.

Rövid bemutatkozás

A Haworth 2023-ban megújult budapesti bemutatóterme egy olyan irodai világot mutat be, amelyet a Haworth művészeti igazgatója, a neves tervező és építész, Patricia Urquiola elgondolásai és útmutatásai alapján alkottunk meg, világszínvonalon is a nemzetközi szintet képviselve. Frissített, innovatív terünk tervezése a dolgozók aktív bevonásával zajlott , partnereinktől és ügyfeleinktől összegyűjtött meglátásokból merítettünk ihletet és remek példája az eredményes partneri együttműködésnek és a nemzetközi kapcsolatoknak.


A bemutatóterem nem csupán fizikai tér; egy vibráló 'living office', ami tükrözi a munkastílusok változó világát, a kreativitás, kommunikáció és együttműködés kiemelkedő fontosságát is hangsúlyozva. Az egyedi hub-koncepció a kollaborációra, közösségépítésre és ügyfélközpontúságra épül, miközben az egyén szabadságát is szem előtt tartja, amely értelmében mindenki maga döntheti el, hol, mikor és milyen eszközökkel, erőforrásokkal dolgozzon.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A ’Work from Anywhere’ , azaz Dolgozz bárhonnan korszakában irodáink immáron már nem statikus terek többé; ehelyett színterekké válnak, ahol az egyének találkoznak, kooperálnak és inspirációt találnak.


A modern irodai környezeti kialakítások teret nyernek, amennyiben
• találkozásokra, együttműködésre ösztönző környezetet teremtünk, amik a közösség motiváló erejét hangsúlyozzák, ellentétben az elszigetelt, távolról végezhető munkavégzés lehetőségével
• elfogadjuk, hogy a növekedés és fejlődés mindig is jelen van és szükséges, a változás állandó és az alkalmazkodóképesség kulcsfontosságú ahhoz, hogy egyszerűen és hatékonyan alkalmazkodjunk a változásokhoz.
• a hívogató és a tartalmas jelleg előtérbe kerül, mivel felismerjük, hogy a pozitív munkakultúra és elkötelezettség azokban a terekben virágzik, ahol az egyének jól érzik magukat és örömüket lelik a munkájukban.


Az új tereink sokoldalúsága a szabadság, autonómia és rugalmasság iránti változó igényekhez igazodik. Minden terület könnyedén alkalmazkodik mind a fókuszált munkavégzéshez, mind a csoportos tevékenységekhez, elősegítve a kommunikációt, a kreativitást és a hatékonyságot. Az épületet szegélyező zöld övezet pompás kiegészítése a belső térnek, a tágas üvegfelületek természetes fényt árasztanak be, megnyitják a teret. A dolgozók szabadon választhatják meg munkahelyeiket, a feladataiknak, igényeiknek megfelelően.


Válogatott termékeink, exkluzív színeink, anyagaink, konfigurációink kínálatával egy hívogató légkört teremtettünk, amely optimális felhasználói élményt nyújt.


Az alábbi szempontok különös figyelmet kaptak a tervezés, frissítés során:


MUNKAHELYI JÓLLÉT, KÉNYELEM - megfelelő akusztikai, valamint világításai megoldások (fülkék, hangszigetelő panelek, térelválasztók, és egyéb elemek elhelyezése a nyitott térben, hordozható világítási megoldások, bútorzatba integrált fényforrások megléte) , közérzetjavító zöld növényzet, a biofília design, relax zónák kialakítása, közösségi terek mellett informális terek kialakítása


DIGITÁLIS MUNKAHELY - a munkavállalók számára optimális környezet biztosítása megfelelő informatikai infrasturktúra megléte, partnerekkel való együttműködés keretében (pl. Bluescape, LCD képernyők szinte minden térben, érintőképernyős, interaktív tábla)


RUGALMASSÁG - Különböző tevékenységekhez alkalmazkodó elrendezések sokfélesége. A mobilis, könnyen mozgatható és alakítható funkcionális bútorzat segíti az egyszerű étrendezés igény szerint


FENNTARTHATÓSÁG - Az elkötelezettségünket a fenntartható fejlődés iránt környezetbarát anyagok alkalmazásával mutatjuk ki, mint például többek között az egyes bútorokon felhasznált újrahasznosított textíliák, energiahatékony izzók és mozgásérzékelők elhelyezése, szelektív hulladékgyűjtés, valamint víztisztító berendezések használata.


A Haworth Budapest Showroom kiváló eszköze a cég filozófiájának és értékeinek bemutatására, egy komplex exteriőr, amit érdemes felfedezni. A mai modern munkakörnyezet fejlődő természetének példája, egyidőben megtestesítve az innováció, az együttműködés és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket. Egy dinamikus hub, ahol a munka és a kreativitás egymásba fonódik, megteremtve az emberi kapcsolatok, és a növekedés narratíváját.


Tervezők

Belsőépítészet: Liz Teh, Haworth Design Team
Korábbi belsőépítészeti tervezés: Mádiláncos Studio Kft.
Projektvezetés, menedzsment: Kovács Gábor