Az Év Középvállalalati Irodája

Genesys Hungary

Adatlap megosztása

Cím: 1062 Budapest, Teréz krt 55-57

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 2436 m²

Irodában dolgozók száma: 138

Bérlő cég: A világ egyik vezető AI-alapú, globális felhőszolgáltatója, a Genesys® új kutatás-fejlesztési (K+F) központot nyitott Budapesten, amely a vállalat magyarországi beruházásának újabb mérföldkövét jelenti. A Genesys® 2021-ben vásárolta meg a LogMein Bold360 termékét, ezzel pedig létrehozta magyarországi központját, a Genesys Hungary-t. Az elmúlt két és fél évben a Genesys több mint háromszorosára, közel 200 főre növelte magyarországi csapatát és a jövőben további növekedést tervez. A Genesys Hungary az amerikai vállalat számára jelentős európai K+F központtá vált, amely élen jár az AI- és felhőalapú felhasználói élményt támogató innovációkban.

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Tervezés / belsőépítészet

Nanavízió

Kivitelezés / Fitout

DVM Group Kft

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield Hungary

Tervezés / belsőépítészet

Stay in Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

A Genesys új kutatás-fejlesztési központja Budapest belvárosában, az Eiffel téren, közel 3000 négyzetméteren nyílt meg. Ez az emberközpontú és együttműködésre tervezett iroda fontos szerepet játszik abban, hogy a Genesys a régió legjobb szakembereit tudja bevonzani, megtartani, és Magyarország legvonzóbb munkáltatójává váljon az IT szektorban.
A LEED környezettudatos épületminősítési rendszerre is pályázó iroda kialakításánál fő szempont volt a környezettudatosság és a fenntarthatóság


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az irodatér kialakítása során elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan innovatív kutatás-fejlesztési központ jöjjön létre, ahol az ország legelismertebb mérnökei együttműködve képesek kibontakoztatni tehetségüket és kiváló eredményeket elérni. Fontos szempont volt az olyan tér kialakítása, amely inspirálja és motiválja az alkalmazottakat az innovatív és kreatív munkavégzésre.
2023. augusztusában elnyertük a nemzetközi Great Place to Work elismerést, amely egy komoly visszajelzés kollégáinktól, hogy milyen nagyra értékelik az új irodát.

Irodánk sikeresen ötvözi a környezettudatosságot, fenntarthatóságot, kollaboráció elősegítését és a cég alap értékét az empátiát.
Mindvégig a hybrid munkavégzést tartottuk szem előtt, ahol a csapatok egységes egészként tudnak működni (attól függetlenül, hogy a csapat egyes tajai épp az ország másik felében távolról dolgoznak). Ezt a piacon jelenleg elérhető legmodernebb audio-vizuális technológia valósítja meg.
Méretes konferencia termünk lehetőséget biztosít nagyobb tanfolyamok, konferenciák, előadások megrendezésére.
Különös hangsúlyt kapott a levegő minőség, a létező legkorszerűbb rendszerek biztonságos és egészségesmunkakörnyezetet biztosítanak. Pihenő szoba segíti a kismamák visszatérését, illetve azokat, akik néhány csendes percre vágynak.
Fitnesz, csocsó, asztali tenisz, jóga terem és vitamin bár támogatja alkalmazottaink egészségét. Hatodik emeleti kávézónkban barista készíti a szebbnél szebb latte-art finomságokat melyet akár a budapesti panorámát kínáló teraszaink valamelyikén is elfogyaszthatunk. A heti rendszerességgel szervezett közös ebédek még azokat is becsábítják az irodába, akik nehezen adják fel a home-office kényelmét.


Design
A szolgáltatás és a tér természetes kapcsolata az iroda mindkét szintjét áthatja. A több mint 500 négyzetméteres 6. emeleti ügyfélfogadó tér jelképesen és egyedi mennyezeti paneleinek köszönhetően hatását tekintve is a felhők között köszönti vendégét. A tárgyalókat és a rendezvényre is alkalmas kantint üvegablakok és teraszok nyitják az égboltra, míg az 5. emeleti több mint 3100 négyzetméteren elterülő dolgozói környezet színes blokkokba, még inkább felhőkbe rendezi a funkciókat, praktikusan jelezve a közösségi és koncentráció fókuszú open-office tereket. A tárgyalók különböző méretűek és elrendezésűek, így a meeting-típusra szabva választhatók, funkció szerint használhatók. A nyitott neutrális dolgozói tereket az elmaradhatatlan telefonfülkék egészítik ki, melyeknek üvegfalainál a tárgyalókkal együtt nagy hangsúly került a maximális zajszűrésre és hangszigetelésre.
A színes sávok a tér minden dimenziójában tájékoztatnak: a színátmenetes padlószőnyeg színes bútorokon, majd akusztikai falburkolatokon át kúszik mind feljebb és feljebb, egészen a színes terpesztett lemez optikai álmennyezetig, ahol a felhő-hatás hullámos formavilágában köszön vissza. A vizuális tagolás koncepcióját a hosszú, egyenes alaprajz hívta életre, mely a zónákra való tagoláson felül összenyitható tereknek is lehetőséget ad.
Mindkét szinten specialty kávézó hangulatát idézik az étkező terek bárpultjai, az igényeknek megfelelően professzionális eszközökkel felszerelve, barista-mester által üzemeltetve. A 6. emeleti catering teret karakteres lépcső köti össze az 5. emeletivel, melyből tovább haladhatunk az összenyitva, de elszeparálva is használható konferenciatérrel - így számos lehetőséget tartogatnak a terek ügyfél-, valamint belsős rendezvényekre, üzleti reggelikre vagy konferenciákra egyaránt.
Az irodai élet jövőjéhez méltó minőséget a Genesys Hungary központjának egyedülállóan széles spektrumot felmutató well-being fókuszú terei testesítik meg


Tervezők

Stay in Hungary- B NAGY Ferenc
Nanavizió -Pajer Nóra