Az Év Üzemeltető Cége

Future FM cégcsoport

Adatlap megosztása

Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Rövid bemutatkozás

Szolgáltatásaink minőségét, partnereink megbecsülését, elégedettségét a színvonalas szakmai hátterünk biztosítja. Minden munkatársunk tudására, összehangolt és áldozatos munkájára szükség van ahhoz, hogy nap mint nap megfeleljünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak.
Igényesek vagyunk saját magunkkal és gondosan válogatott, minősített beszállítóinkkal szemben is. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk tevékenységeinket érintően, és az általunk kezelt portfóliók kapcsán összegyűjtött ismereteinket megosztjuk partnereinkkel.
Tevékenységeinket nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási rendszerek követelményei szerint szervezzük.
Részt veszünk a hazai szakmai szervezetek munkájában, a képzési, szabványosítási és minőségellenőrzési rendszerek honosításában.
Stabil háttérrel és országos hálózattal rendelkező cégcsoportunk közel 25 éve működik a piacon.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Büszkék vagyunk arra, hogy a Future FM mint márka 2015-ben másodjára is kiérdemelte a Superbrands díjat és nevünkhöz híven, a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több területen nyújtsunk hatékony és korszerű létesítmény gazdálkodást.


Szakmai elismerés új és korábbi partnereink részéről a 2015. évben kötött megbízásaink és szerződés hosszabbításaink, bővítéseink, melyek közül egyet kiemelve szeretnénk most ismertetni. 2015. júliusában ünnepélyes keretek között átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet új körleteit. A beruházással közel 700 hellyel növekedett a befogadóképesség. A bővítésnél saját fejlesztéssel és beruházással bevezettük a FRANKE Aqua 3000 Open vízgazdálkodási rendszert, ami tervezhetővé és szabályozottá tette a vízfelhasználást illetve gazdaságosabbá teszi a működést. A beruházással a fajlagos vízfelhasználás minimum 20%-os csökkenését tűztük ki célként.


Környezettudatos tevékenységünk elismeréseként 2015 második félévében – magyarországi létesítmény gazdálkodási cégek között elsőként – sikeresen teljesítettük a Zöld takarítás védjegy audit követelményeit, a KT-64. Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszer alapján.


2015 első félévében értékeltük a Future FM Megújul program első eredményeit. A „Teljesítmény, Tudás, Tisztelet” értékeink alapján több mint száz ötlet döntés-előkészítése és megvalósítása történt meg. Az üzleti folyamatainkat fejlesztő ötletek bevezetése mellett, munkahelyi környezetünk (új homlokzat, felújított parkoló) és a környezettudatos működés területén értünk el eredményeket. Társadalmi felelősségvállalásunk programjainak kommunikációjára felkértük az olimpiai-, világ-, és Európa- bajnok kardvívó Szilágyi Áront, akivel mint megbízott CSR szóvivő folytatjuk a munkát.


Elsők között csatlakoztunk a BCSDH Action 2020 programjához. Kitűzött céljaink megvalósításával hozzá kívánunk járulni a magyar gazdaság és társadalom illetve ezen keresztül a világ fenntartható fejlődéséhez.


Referenciák


 • Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza

 • Budapest Airport Zrt.

 • Budapesti Erőmű Zrt.

 • Erste Ingatlan Kft.

 • Szegedi Tudományegyetem

 • Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

 • Vigadó Irodaház Kft.

 • Vodafone Magyarország Zrt.


Főbb 2015-ben szerződött ügyfeleink • Continental Automotive Hungary Kft.

 • GE Hungary Kft.

 • Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.

 • Sun Group Kft.