Az Év Facility Management Cége

Future FM Cégcsoport

Adatlap megosztása

Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Rövid bemutatkozás

Stabil háttérrel és országos hálózattal rendelkező 100 % magyar tulajdonban lévő cégcsoportunk közel 30 éve működik a létesítménygazdálkodási piacon.
A tulajdonosok és a cégvezetés folyamatosan arra törekszik, hogy szolgáltatásaink minőségét a megfelelő szakmai háttérrel, és munkatársaink lelkiismeretes munkájával végezze.
Ez az áldozatos munka évről évre megtérül, amit partnereink számának folyamatos, dinamikus növekedése bizonyít minden üzletágunkban.

Tevékenységeinket nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási rendszerek követelményei szerint szervezzük.


Cégcsoportunk közreműködik a hazai szakmai szervezetek munkájában. Elkötelezetten támogatja a Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének (LEO) munkáját. Azon túl, hogy a szervezet egyik alapító tagjaként, az elnökségi tisztséget betöltjük, a HR munkacsoport vezetésével támogatjuk az iparág fejlődését. Továbbá a LEO FM Benchmarking kiadvány elkészítésében is tevékenyen közreműködünk.


A takarítási üzletágunk révén a Magyar Tisztítás Technológiai Szövetség (MATISZ) elnökségében közreműködünk a takarítási munka elfogadtatásában, illetve elismerésében.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Üzletszerzési és üzemeltetési területen a megrendelőink elégedettségét igazolja, hogy a pályázatokon elnyert megbízások mellett, ügyfeleink további jelentős létesítményeket bíznak ránk, vagy korábban elnyert szolgáltatási szerződéseinket meghosszabbítják.
Például az 1500 hektáron elterülő, közel 300 000 m2 -es épületegyüttessel ellátott, Budapest Airport Zrt. mellett, a Szegedi Tudományegyetem és a Bács-Kiskun Megyei kórház is a hosszabbítás mellett döntött.


Vállalatunk komoly figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére. 2017 óta azt tűztük ki célul, hogy a nálunk dolgozó kollégák, és egyben minden ülőmunkát végző ember számára felhívjuk a figyelmet a sportolás fontosságára. Ebből adódóan jött létre az együttműködésünk a SUHANJ! Alapítvánnyal.
Az elmúlt két évben szakmai, és pénzügyi támogatást nyújtottunk számukra az üzemeltetés területén, hogy zavartalanul működhessen az épek, és mozgássérültek számára fenntartott edzőtermük.


Vállalatunk szívügyének tekinti a környezettudatos és okos megoldásokat a létesítménygazdálkodás területén, melyek csökkentik a cégcsoport és partnereink ökológiai lábnyomát.
2016 óta folyamatosan LED izzókra cseréljük a meglévő területek korábbi korszerűtlen megoldásait, mely nagymértékben csökkenti a felhasznált villamos energia mennyiségét, költségét és a karbantartásra fordított díjakat.


Idén elnyertük a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért, BCSDH 2019 évi a Fenntartható jövőért díjat Üzleti megoldás kategóriában. Ez a nyertes megoldás kiemelkedő, innovatív, a szokványos üzletmeneten túlmutató lehetőség a víztakarékos technológiák bevezetésére.


Környezettudatos tevékenységünk elismeréseként már második alkalommal sikeresen megújítottuk a Zöld takarítás védjegyünket.
Az innovatív technológiák beépítése és alkalmazása kiemelten fontos cégcsoportunknál.
Közreműködhettünk a Szegedi Tudományegyetem legújabb projektjében, amiben megépült Magyarország első hibrid műtője.
A Szent-Györgyi Albert Klinikai központban található, idegsebészeti beavatkozások elvégzését szolgáló műtőkomplexum világszínvonalon is egyedülálló.
Együttműködési megállapodást kötöttünk a Decor Floor által forgalmazott Miliken padlórendszerek szakszerű karbantartására.


Referenciák

Budapest Airport Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Continental Automotive Hungary Kft., Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza, Erste Ingatlan Kft.,
Szegedi Tudományegyetem, Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet,
Vigadó Irodaház Kft., EGIS Zrt., Samsung, Rossmann, Sun Group Kft., K&H Bank
Unicredit-Leasing, Unicredit Bank, Hungaroring


Újonnan elnyert területek:
BOSCH
Ibiden Hungary Kft.
Tungsram
ELI-HU
Genpact
Váci Greens
KPMG